Rhinoplastika - Zmensenie nosa

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Rhinoplastika - Zmensenie nosa

Dobry den.
Chcel by som sa vas opytat ci sa da urobit plastika nosa-celkove zmensenie aj ked som ho mal v minulosti zlomeny a bol som ho aj vyrovnavat a mam pocit ze mi to urobili riadne nanic lebo nos mam este krivy aj taky cudny
cely.Ako keby som mal tu chrupavku posunutu ci co to je,
Za odpovede dakujem.

29.10.2010 14:40

Odosielanie

RE: Rhinoplastika - Zmensenie nosa

Mily Mathus,

INTERKLINIK, s. r. o. vykonava bezplatne a nezavazne konzultacie s nasim plastickym chirurgom, kde zaujemcovia o esteticke korekcie maju moznost konzultovat jednotlivy problem osobne.

Predmet osobneho pohovoru s plastickym chirurgom spociva v upresneni estetickeho osetrenia, cenovej relacii, zhodnoteni zdravotneho stavu buduceho pacienta, doba rekonvalescencie, termin osetrenia a podobne.

Vas problem mozeme riesit len osobnou formou konzultacie. V pripade zaujmu o konzultaciu Vas prosime, aby ste nas vyrozumeli o Vasom rozhodnuti . Termin bezplatneho a nezavazneho pohovoru s plastickym chirurgom si mozete rezervovat na doleuvedenom telefonnom cisle, alebo prostrednictvom e-mailu.

S vrelym pozdravom,
team Interklinik.

www.interklinik.sk
+421 2 6823 0911
interklinik@interklinik.sk

29.10.2010 15:55

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý den Mathus,

děkuji za Váš dotaz. O indikaci k výkonu rozhoduje plastický chirurg v rámci vstupní (osobní) konzultace, na kterou bych Vás ráda pozvala. Její cena je 500,- Kč a v případě realizované operace tuto částku vrátíme. Lékař Vás prohlídne a vše Vám vysvětlí, odpoví na Vaše otázky a v případě indikace k výkonu pro Vás sestaví cenový plán. K objednání této konzultace jsme Vám k dispozici na tel.č. +420 222 211 206, nebo 208.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC,

Ivana Műllerová
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,208
mullerova@ghc.cz
www.ghc.cz

29.10.2010 16:35

Ahoj Mathus192 jasne že sa to da ešte opraviť. Nebudeš predsa celý život žiť s nosom ktorý ti niekto iný nedokazal normalne vyrovnať. Dá sa spraviť aj to zmenšenie aj vyrovnanie naraz. Len si najdi dobreho plastickeho chirurga, ktorý sa rozumie aj operáciam nosnej prepažky, lebo pravdepodobne budeš mať aj tu pokrivenu a to sa musi tiež spraviť ak chceš vyrovnať nos z vonkajšej strany.
Tebe ten nos vyrovnavali na orl či plastickej chirurgii?

29.10.2010 16:59

RE: RE: Rhinoplastika - Zmensenie nosa

Vdaka za radu skusim to poriesit a ten nos mi robili na orl

29.10.2010 21:04

Rhinoplastika-Zmensenie a korekcia nosa

Dobry den.Mam 56 rokov a chcela by som si dat spravit nos.Bolo by to v mojom veku mozne?

12.12.2010 16:34

RE: Rhinoplastika-Zmensenie a korekcia nosa

Dobrý den,

ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s plastickým chirurgem, aby mohl osobně zhodnotit stav a indikaci k výkonu. Tato nezávazná konzultace, kde lékař také samozřejmě zodpoví veškeré Vaše dotazy, stojí 500,- Kč a v případě uskutečnění výkonu bude z jeho ceny odečtena. Pro objednání jsme Vám kdykoliv k dispozici.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

13.12.2010 11:10

RE: Rhinoplastika-Zmensenie a korekcia nosa

Dobry den,
Najlepšie by bolo prisť na osobnú konzultáciu k plastickému chirurgovi. Po osobnej konzultácii Vám odborný konzultant vypočíta cenu zákroku.
V prípade záujmu o konzultáciu sa prosím objednajte na tel.cisle 0905 480 848 alebo zašlite fotografie nosa na interklinik@interklinik.sk. Dakujeme.
S pozdravom
Team Interklinik

13.12.2010 13:54

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (1)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?