Špička nosa

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Špička nosa

Dobrý deň pol roka po operácii mam jednu chrupavku v špičke (pravu) akoby o 2 mm vyššie. Je to nad tou dierkou cez ktoru ma chirurg asi operoval. Môžem si to sama masažami nejako upraviť? Alebo je reoperacia riziko, že ak mi chirurg znova nareže kvôli napraveniu tej chrupavky vo vnútri nosnu dierku, tak sa mi môže ta jazva už horšie zahojiť a zdeformuje sa mi možno cela špička nosa? Ďakujem.

05.07.2010 22:10

Odosielanie

RE: Špička nosa

praijeme vam dobry den, predovsetkym je ptrebne as vidiet. Akokolvek presny popis medokaze vystihnut
realny stav ci drobne odchylky. ak mate zaujem o konzultaciu, ci oper vykon, mozete nas kontaktovat spatnemailom, alebo priamo, tel, 0903 478 339.
s pozdravom, dr D Guba, primar odd plast chirurgie ULK.

06.07.2010 11:08

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Špička nosa

Dobrý den,

aby byl plastický chirurg schopen Vám tento dotaz zodpovědět je nutná osobní konzultace s ním, kvůli zhodnocení stavu a doporučení dalšího postupu. Tuto konzultaci jsme pro Vás schopni zajistit během týdne, stojí 300,- Kč. Těšíme se na Vás.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz

07.07.2010 16:02

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?