Dobrý večer ja by som sa chcela informovať ,môj syn utrpel autonehodu a teraz mu chýba iba kúsoček z nosa na pravej strane ,chcela by som vedieť ,že priblížne by koľko stála operácia ďakujem.
Operácia nosu po autonehode
(Diskusia k téme Operácia nosa)
Visitor
Odosielanie
Dobrý den. Napíšte mi kedy sa stala autonehoda, pripadne nam poslite mailom foto-detail nosa a časti ktorá chýba. S pozdravom Dr. Jurášek
Prajeme vam dobry den, predovsetkym je potrebne vasho syna vidiet, aky je jeho vek, konfiguracia, nosa, atd....
Ak mate zaujem, prosim , ozvite sa na objednanie- konzultaciu na tel cisle 0903 478 339.
S pozdravom, dr.D.Guba,PhD, primar Odd. plast chirurgie ULK, Bratislava.
Pekny den, takto sa k tomu neda vyjadrit. Vhodna je osobna navsteva u naseho plastickeho chirurga a dohodneme si dalsi postup.
Objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
S pozdravom Esthetic
Visitor
Príspevkov: 3
Vaš syn to može mať zadarmo cez poisťovnu kedže urazy nosa hradi poisťovňa. Stači navštiviť akukolvek štatnu plasticku alebo ORL chirurgiu. Neriadte sa tým že na sukromnej klinike vam spravia nos lepšie. Zaleži od chirurga a dokažu to pekne aj v štatnej nemocnici. Ja mam skusenosť že za nos som zaplatila 1500 eur na sukromnej klinike a je krivy a nesumerny.
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
Nehnevajte sa, ale stálo Vás to 1500 ,- EUR s DPH alebo bez DPH?
S pozdravom
MUDr. Ján Švehlík
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?