po operacii

(Diskusia k téme Operácia nosa)

po operacii

dobry den,
mam pol roka po operácii nosa. Bol mi odstraneny gibus. Ked mi nos zacal po operacii odpuchat v strede mi vznikla hlbsia preliacina a a od nej smerom k spicke mam nos vyvyseny a na pravej strane mam strosku taky biely spic. Vznikol mi papagaji nos.Doktor mi kazal si tu spicku nosa v tych miestach stlacat dovnutra. Da sa to lebo je to makke ale nepomaha to. Chcem sa spytat ci v tom mam pokracovat kedze nos nabera stali tvar az po roku alebo sa to da riesit iba znova operaciou?dakujem za odpoved

13.07.2010 00:24

Odosielanie

RE: po operacii

Dobrý den,

dle vyjádření našeho zkušeného plastického chirurga Doc. MUDr. Miroslava Tvrdka, CSc. se lze jen těžko se vyjádřit bez osobního vyšetření. Zcela obecně lze říci, že \"papouščí nos\" vzniká v případech, kdy se odstraní kostěná část hrbolu a nedostatečně jeho dolní chrupavčitá část. Ráda Vám objednám termín vstupní konzultace s plastickým chirurgem, kde Vám bude schopen říci více informací. Tato nezávazná konzultace stojí 300,- Kč a nejbližší termín jsme schopni zajistit již během následujících dnů.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz

13.07.2010 13:38

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?