ahojte

(Diskusia k téme Operácia očných viečok (Blepharoplastika))

ahojte

chcem sa opytat zien ktore uz podstupili operaciu hornych viecok,ci by ste mi vedeli poradit ku ktoremu plastyckemu chyrurgovi ist .
dakujem

01.06.2010 19:42

Odosielanie

RE: ahojte

skuste radiofrekvenciu, vysledky su velmi dobre. Radiofrekvencia pokozku vypne, vrasky sa pekne vystru a ovisnutie sa krasne eliminuje. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkou, ziadne pichanie jedov alebo ine invazivne zakroky. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna

05.07.2010 10:35

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (4)

hlavne nechod do Trnavy do Euroclinic. Dr. Marsal ta rozreze az po obocie! Bohuzial vlastna skusenost, na tuto techniku ma vopred neupozornil.Ides na viecka prides domov s dvomi dlhymi jazvami navyse ktore uz nikdy neskryjes.take ze rez vedeny v prirodzenom zahybe koze sa tam asi nenosi.
NEODPORUCAM!!!

13.07.2010 17:51

Kvalitné  (28)    Nekvalitné  (0)

chcem sa spýtať žien ktoré podstúpili plastickú operáciu pŕs v Trnave v Euroclinic. Ako sú spokojné a aký sú tam lekári a hlavne ma zaujíma postup a tak finančne ako to je. A ak by ste boli dobré tak by ste mi mohli odporučiť fakt dobrého Lekára. Ďakujeeem.

09.04.2012 21:08

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň, som presne 24 hod. po zákroku na horných viečkach. Som v pohode, ale to som bola aj možno 3 hod. po zákroku. Bez najmenších problémov, ak za problém považuijete nepríjemný štipkavý pocit na čerstvých rankách a náplasť na viečkach, tak si spomeňte na množstvo drobných poškriabnutí a zrananí v živote. Takže niet sa čoho báť.Ja som za "mojim" lekárom cestovala 60 km a bez akých koľvek ťažkostí som to zvládla. Som staršia žena mám 69 rokov a sama som si na internete prehľadala možnosti realizácie.Mňa totiž nikdy v živote netešilo riadiť sa radami "jedna pacientka povedala". Moja skúsenosť je taká, že je dôležité nadviazať kontakt, čo nie je umenie a premyslieť si otázky, ktoré budem mať na toho- ktorého lekára. Neočakávajte, že lekár Vám bude venovať hodinu pokecu. Bude potrebovať zopár - zásadných informácii, ktoré si overí z Vašej zdravotnej karty, ktorú určite doneste zo sebou. Odpovie Vám na každú zmyslu plnú otázku a vysvetlí všetko, čo sa bude týkať jeho výkonu, bez ohľadu, či sa rozhodnete pre neho , alebo nie. Ak idete ku ktorému koľvek lekárovi s pocitom nedôvery, tak radšej nechoďte. Každý lekár vykonáva "prácu" veľmi zodpovedne a určite tak ako to situácia pacienta vyžaduje. Možno, že Vás straší myšlienka, že ak je zodpovedný lekár tak ako ja (Vy), tak potom možno máte oprávnené obavy a musíte žiadať odporúčania na dobrého lekára. Ale uvedomte si, že ani ten najlepší lekár neulahodí Vašim predstavám. Záleži na Vašej pokožke, ktorú od mladosti trápime rôznymi vplyvmy, (zlé krémy, nešetrné zachádzanie a pod.)No a nakoniec, všetko potrebuje svoj čas, ani zlomená noha, porezaný prst sa nezahojí za pár dní. Z internetu Ste získali informácie o rôznych metódach zákrokov s dosť zrozumiteľným všeobecným vysvetlením o čo zhruba ide, takže výber techniky je veľký, ale hodnotiť prácu lekára si môže dovoliť iba snáď iný lekár, pretože upiecť chlieb, upraviť nechty je skutočne niečo iné, ako byť lekárom, čo sa určite každému nepodarí naučiť, takže spontánne nekritizujme to, čomu nerozumieme.
Katarína

11.04.2012 14:28

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?