blefaroplastika

(Diskusia k téme Operácia očných viečok (Blepharoplastika))

blefaroplastika

Rada by som sa spytala kompetentnych lekarov ako prebieha blefaroplastika, zistovala som z roznych zdrojov, niektori lekari to robia ambulantne, ini hospitalizuju pacientku a rekonvalescencia je tyzdnova...aj ceny sa pohybuju od 150 do 850 euro. Nerada by som sa dostala do nespravnych ruk, preto Vas prosim o vyjadrenie.Dakujem Tatiana

19.11.2009 21:22

Odosielanie

Odpoveď nablefaroplastika / 19.11.2009 21:22

Dobry den,

Blepharoplastika sa vykonáva v lokálnej anestéze.
Cena horných alebo spodných viečok je 631 euro, po zákroku je pacient schopný ísť domov.
V prípade záujmu, máte možnosť sa objednať na osobnú konzultáciu, ktorá je bezplatná, a počas ktorej Vám zodpovieme všetky Vaše otázky.

s pozdravom,

Mudr. Jozef Hedera

20.11.2009 16:17

Kvalitné  (10)    Nekvalitné  (0)
Odpoveď nablefaroplastika / 19.11.2009 21:22

Dobrý deň Tatiana,
na mojej klinike plastickej chirurgie v IEM Pezinok blefaroplastika ,operácia horných,dolných alebo horných aj dolných viečok,prebieha v lokálnej anesthézii.CCa pol hodinu pred operáciou sú podanbé sedatíva,aby boli stlmené obranné reflexy hlavne v oblasti viečok.Blefaroplastika patrí medzi pohodové operácie ako pre klienta ,tak aj pre operatéra.Strpieť je nutné len podanie lokálneho anesthetika.Operácia trva 30-60 minút.Nasleduje bandáž viečok po dobu 4 až 24 hodín.Najkomfortnejšie pre klientku je zotrvanie na našej klinike do nasledujúceho dńa,no môže bzť odvezené už po 4 hodinách.Obväz je už možné zložiť.Domáce ošetrenie je jednoduché pomocou borovej vody a očného septonexu.Rekonvalescencia trvá 1 týždeň-Po uplynutí tejto doby sa rany stávajú vodotesnými,je možné vybrať stehy,umývať sa a nanášať si make up.
Plastická chirurgička MUDr.Helena Ježovitová/www.jezovitova.sk/

,

13.01.2010 11:02

Kvalitné  (15)    Nekvalitné  (0)
RE: blefaroplastika

skuste radiofrekvenciu, vysledky su velmi dobre. Radiofrekvencia pokozku vypne, vrasky sa pekne vystru a ovisnutie sa krasne eliminuje. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkov. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna

05.07.2010 10:37

Kvalitné  (6)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?