Epikantoplastika

(Diskusia k téme Operácia očných viečok (Blepharoplastika))

Epikantoplastika

dobry den,mam vrodene vyrazne epikanty. Chcela by som odstranit tuto vadu, chcem sa preto spytat, ci sa na Slovensku vykonava takyto zakrok, prip. aka je cena takehoto zakroku a rizika
dakuem

26.06.2011 21:31

Odosielanie

RE: Epikantoplastika

Dobry den,
ano, Vasu vrodenu vadu je mozne korigovat. Podla Flowersa rozlisujeme 4 typy, resp. stupne I-IV, pri prvych dvoch sa ani velmi nedoporucuje chirurgicka korekcia. Urcite si to vyzaduje osobnu konzultaciu k posudeniu lokalneho nalezu. Je niekolko moznych operacnych technik, s roznym stupnom narocnosti, preto je predcasne sa teraz vyjadrovat k cene. Takisto ku rizikam by som sa vyjadrila cielene na tu ktoru operacne techniku, v zasade vsak pri pouziti lalokovej plastiky moze byt ohrozena jej vitalita, najma u fajciarov. Viac info emailom po zaslati Vasej fotografie, resp. pri osobnej konzultacii. Ak mate zaujem, mozete ma uz priamo kontaktovat.
S pozdravom,
Dr. Skulavikova

27.06.2011 00:30

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

dobry den pani doktorka, to ste ma velmi potesili...poprosila by som Vas o e-mail, na ktory Vam mozem zaslat foto
Dakujem :)

27.06.2011 13:24

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

posielam predmetne fotky, este mozno poznamka, ze nejde o strabizmus, mam to potvrdene ocnymi lekarmi

Priložené fotografie
K tomuto príspevku sú priložené fotografie, ktoré sa zobrazujú iba prihláseným užívateľom - pre ich zobrazenie sa prihláste alebo sa zaregistrujte.

27.06.2011 14:47

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

Mila Mim,
mozete ma kontaktovat priamo cez moj profil, inak moja email adresa je:
office@skulavik.eu
Hoci na zaklade Vasho uz tu dolozeneho fota, neregistrujem tuto vrodenu vadu tzv. epicanthal folds, ktore by vyzadovali uz spominanu operaciu-epicanthoplasty.
Na druhej strane, co som ale zaregistrovala, je lahka ptoza hornych viecok (viacero pricin, ak od narodenia, jedna sa o tzv. dystroficky typ, kedy tzv. levatorovy sval je postihnuty). Neviem, kto Vam primarne stanovil Vasu diagnozu, ale urcite by som este raz kontaktovala ineho ocneho lekara (second oppinion).
O "(ne)strabisme" nepolemizujem, nespada to do kompetencie plastickeho chirurga.
S pozdravom,
dr. skulavikova

28.06.2011 00:04

prajeme vam dobry den,
samozrejme, ze operacie tohoto druhu vykonavame, je vsak potrebne vas vidiet, posudit stav, a stupen epikantov.
Ak mate zaujem, prosim kontaktujte nas na tel cisle, 0903 478 339. S pozdravom, dr D Guba, PhD, prim. Oddelenia plast chirurgie ULk, Bratislava

27.06.2011 15:44

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?