dobry den,mam vrodene vyrazne epikanty. Chcela by som odstranit tuto vadu, chcem sa preto spytat, ci sa na Slovensku vykonava takyto zakrok, prip. aka je cena takehoto zakroku a rizika
dakuem
Epikantoplastika
(Diskusia k téme Operácia očných viečok (Blepharoplastika))
Visitor
Odosielanie
Dobry den,
ano, Vasu vrodenu vadu je mozne korigovat. Podla Flowersa rozlisujeme 4 typy, resp. stupne I-IV, pri prvych dvoch sa ani velmi nedoporucuje chirurgicka korekcia. Urcite si to vyzaduje osobnu konzultaciu k posudeniu lokalneho nalezu. Je niekolko moznych operacnych technik, s roznym stupnom narocnosti, preto je predcasne sa teraz vyjadrovat k cene. Takisto ku rizikam by som sa vyjadrila cielene na tu ktoru operacne techniku, v zasade vsak pri pouziti lalokovej plastiky moze byt ohrozena jej vitalita, najma u fajciarov. Viac info emailom po zaslati Vasej fotografie, resp. pri osobnej konzultacii. Ak mate zaujem, mozete ma uz priamo kontaktovat.
S pozdravom,
Dr. Skulavikova
Visitor
Príspevkov: 3
dobry den pani doktorka, to ste ma velmi potesili...poprosila by som Vas o e-mail, na ktory Vam mozem zaslat foto
Dakujem :)
Visitor
Príspevkov: 3
posielam predmetne fotky, este mozno poznamka, ze nejde o strabizmus, mam to potvrdene ocnymi lekarmi
Priložené fotografie
K tomuto príspevku sú priložené fotografie, ktoré sa zobrazujú iba prihláseným užívateľom - pre ich zobrazenie sa prihláste alebo sa zaregistrujte.
Mila Mim,
mozete ma kontaktovat priamo cez moj profil, inak moja email adresa je:
office@skulavik.eu
Hoci na zaklade Vasho uz tu dolozeneho fota, neregistrujem tuto vrodenu vadu tzv. epicanthal folds, ktore by vyzadovali uz spominanu operaciu-epicanthoplasty.
Na druhej strane, co som ale zaregistrovala, je lahka ptoza hornych viecok (viacero pricin, ak od narodenia, jedna sa o tzv. dystroficky typ, kedy tzv. levatorovy sval je postihnuty). Neviem, kto Vam primarne stanovil Vasu diagnozu, ale urcite by som este raz kontaktovala ineho ocneho lekara (second oppinion).
O "(ne)strabisme" nepolemizujem, nespada to do kompetencie plastickeho chirurga.
S pozdravom,
dr. skulavikova
prajeme vam dobry den,
samozrejme, ze operacie tohoto druhu vykonavame, je vsak potrebne vas vidiet, posudit stav, a stupen epikantov.
Ak mate zaujem, prosim kontaktujte nas na tel cisle, 0903 478 339. S pozdravom, dr D Guba, PhD, prim. Oddelenia plast chirurgie ULk, Bratislava
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?