Dobrý deň mala by som záujem o operáciu dolných očných viečok.Sú jazvy po zákroku myslím s odstupom času moc viditeľné.Vykonáva sa u nás niekde takýto zákrok laserom.Chcela by som tento zákrok podstúpiť ale zatiaľ prevláda strach.Ďakujem
operacia očných viečok
(Diskusia k téme Operácia očných viečok (Blepharoplastika))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 3
Dobry den prajem,Ja takyto zakrok robim chirurgicky - nie laserom,jazvicky po operacii su prakticky nenapadne tesne pod dolnymi mihalnicami.
Pracujem v Kezmarku a Kosiciach, ak mate zaujem tel 0903910600 Dr.Petras
Visitor
Príspevkov: 2
Dobry den mam zaujem o operaciu hornych viecok,ale nezijem na Slovensku.Chcem poprosit touto cestou o blizsie informacie,aky by mal byt v tomto pripade postup.Kolko dni pred operaciou musim ist na konzultaciu?A ake su podmienky a cena za zakrok?Dakujem
![]() | Basic member |
Plastická chirurgia
Kežmarok
Príspevkov: 10
Dobry den prajem,
u nas v Tatranskom centre estetickej chirurgie robime aj tieto zakroky - operacie hornych viecok,jazvicky po operacii by nemali byt napadne ani viditelne, pri dobrom hojeni po urcitom case,
teoreticky nie je nutna konzultacie niekolko dni pred zakrokom ale aspon jeden den pred operaciou a je potrebne aby ste bola zdrava - t.j. bez akutneho ochorenia,
cena zakroku je okolo 350 euro
ak by ste mali zaujem - radi Vas privitame v nasom zariadeni, mozete nas kontaktovat na tel.cisle +421903910600 prip email: mpetras@nkk.sk,milospetras@hotmail.com
s pozdravom Dr.M.Petras
Visitor
Príspevkov: 2
Dobry den prajem.Dakujem za odpoved a potrebne informacie v pripade mozneho vycestovania Vas budem kontaktovat.
Visitor
Príspevkov: 10
Ahojte. Rozmýšľam nad operáciou očných viečok. Mám totiž obrovské vačky a oči priam opuchnuté, viečka ovisnuté. Neviem sa však rozhodnúť, že u koho. Tu na Slovensku by som možno verila možno medicomu ale neviem či to robia... Kto máte skúsenosti, poraďte. Ďakujem
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?