Operácia viečok laserom alebo klasicky

(Diskusia k téme Operácia očných viečok (Blepharoplastika))

Operácia viečok laserom alebo klasicky

Mám priehlbiny pod dolnými viečkami, keď si kožtičku povytiahnem k dolnému viečku, tak priehlbiny zmiznú. Je to na operáciu dolných viečok klasicky alebo laserom?

25.11.2011 11:38

Odosielanie

RE: Operácia viečok laserom alebo klasicky

Dobrý deň. Prosím, ako sa môžem k Vám prihlásiť na operáciu očných viečok?Môj stav je už neúnosný, tak prosím poraďte. Ďakujem.

20.02.2012 23:11

Kvalitné  (23)    Nekvalitné  (0)

Mila Katka,
mozete kontaktovat teoreticky ktorehokolvek plastickeho chirurga vo Vasom okoli
navhodnejsia je osobna konzultacia, ale i Vase fotky mozu byt ako prvy krok
s pozdravom,
dr. jo skulavik

20.02.2012 23:48

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (3)

Mam opuchnuté dolné očné viečka,stále vyzerám ako nevyspatá.Je možné sa toho zbaviť?Na koho sa mám obrátiť?Prosím o radu.Ďakujem!

27.04.2012 13:53

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý,mám problém s mojimi očami,a to nesymetriou,teda jedno oko je večšie ako druhé.Po dlhšom spánku,teda ráno mám obe oči takmer rovnaké ale po niekoľkých hodinách je zas vidieť rozdiel.Počas dna ma niekedy aj oči štípu a mám ich dosť unavené,cítim sa dosť vyčerpaný akoby by mi chýbala energia,oči mam také upadnuté.Bolo by možné tento veľkostný rozdiel odstránit opéráciou a koľko to stojí,dakujem.

20.05.2012 20:13

Prajeme Vam dobry den,
je predovsetkym potrebne Vas vidiet, posudit stav asymetrie, ta je vsak pritomna v mensej- vacsej miere u kazdeho z nas. Ak mate zaujem o konzultaciu, prosim kontaktujte nas spatne mailom, alebo priamo, tel, 0903 478 339. S pozdravom, dr.D.Guba, primar Odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava

21.05.2012 12:54

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?