Dobrý ďeň..Rada by som sa chcela spýtať,ohľadom operácie očných viečok..Pred 5 rokmi ma operovali na nador nad obličkov a od tej doby mám veĺmi opuchnuté oč.viečka.Velmi mi to prekáža,aj pri čitaní.Rada by som sa vas chcela spýtať či mam poprosit svojho Dr.aby ma odporučil,alebo stačí sa len objednat sa a či by sa mi to dalo platit aj na splatky..Vopred vám ďakujem.
otazka
(Diskusia k téme Operácia očných viečok (Blepharoplastika))
gita
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
13.05.2009 12:30
Odosielanie
MUDr. Helena Ježovitová
Plastická chirurgia
Bratislava
Príspevkov: 22
![]() | Basic member |
Bratislava
Príspevkov: 22
Vážená pani,
zmnoženie predočnicovéhu tuku v oblasti horných viečok spôsobuje postupné natiahnutie kože.Toto natiahnutie sa stupňuje lebo tento tuk absorbuje do seba veľa tekutiny.Očné viečka sú naozaj ťažké a unavené.Odstránením nadbytku kože a tuku sa upraví estetický vzhľad a funkcia viečok.Operácia je veľmi frekventovaná.Privátne kliniky plastickej chirurgie Vás vyšetria kedykoľvek v rámci konzultačných hodín.Naša klinika Esthetic má konzultačné hodiny každý pracovný deń popoludní.
14.05.2009 14:35
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?