Vysunuta pera

(Diskusia k téme Operácia pier (Augmentácia))

Vysunuta pera

Dobry den, uz od mala som mala odstavajucu spodnu peru, a pritom bola tenka. Dala som si do nej napustit restylen z vnutornej strany cervene - tym padom sa vysunula este viac. Co mozem urobit pre to aby mi neodstavala ale pritom nechcem stratit na jej sirke,ba dokonca by som ju chcela mat sirsiu. alebo aspon do ktorej casti pery by sa mal vstreknut material, aby neodstavala este viac? Alebo da sa to vykonat nejakym operacnym zakrokom rovno pod konturou pery a vlastne by sa ta pera stiahla dozadu? Dufam, ze ste ma pochpili, v prilohe zasielam fotky pre lepsiu predstavu. Dakujem pekne za pomoc. Evelyn

Priložené fotografie
K tomuto príspevku sú priložené fotografie, ktoré sa zobrazujú iba prihláseným užívateľom - pre ich zobrazenie sa prihláste alebo sa zaregistrujte.

25.11.2010 12:02

Odosielanie

RE: Vysunuta pera

prajem dobry den, prosim ozvite sa nam na tel cislo, 0903 478 339,

s pozdravom, dr d guba, prim odd plast chirurgie ULK, bratislava

25.11.2010 12:16

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Zvacsenie vrchnej pery

Dobry den,
Uvazujem nad zvacsenim hornej pery (pripadne oboch)- horna pera je v strede vyraznejsia no smerom ku kutikom sa kontura straca.
Chcela by som vediet, ktory zakrok by bol pre mna vhodny z dlhodobeho hladiska - chirurgicka operacia alebo PermaLip.
Dakujem, Mirka

25.02.2012 20:31

RE: Vysunuta pera

Pekny den, nkolko ste mlada urcite je vhodne robit korekciu s pouzitim kyseliny hyaluronovej .
S pozdravom Esthetic

02.03.2012 08:13

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?