Horná časť ucha

(Diskusia k téme Operácia uší (Otoplastika))

Horná časť ucha

Dobrý deň ,podstúpila som plastickú operáciu pred 4 rokmi ,na konzultácii ma plastický lekár ubezpečoval ,že po operácii ,už nebudem mať viac problém s odstávajúcimi ušami ,ale aj naďalej nosím vlasy rozpustené.Uhol za uchom mám síce po operácii pekný ,ale tvar ucha lepšie povedané vrchol ucha mi stále od hlavy s predu odstáva ,tak nosím aj naďalej vlasy na ušiach,som z toho nešťastná ,myslela som si ,že operácia moj problém vyrieši.Lekár mi po zákroku po kontrole a mojom nie príliš velkom nadšení povedal , že aj tak mám lepšie ucho ako polovica ludí ,ale tento stav ma neuspokojuje bohužial,je možné s hornou časťou ucha niečo urobiť ,prosím poradte,ďakujem ya odpoveď

02.03.2009 20:54

Odosielanie

Korekcia špičiek ucha

Chcela by som sa opýtať, či sa dá urobiť iba špička ucha, pretože som bola pred 2 rokmi na otoplastike, lenže po dvoch rokoch mi špička ľavého ucha odstáva ... dá sa to? Aké by bola cena?

30.03.2011 09:02

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?