Dobrí den volam sa andrej a uvazujem o zakroku otoplastiky. chcem sa spítat ako dlho trva pobit v nemocnici a či to bolí. Je mozne podstupit zakrok aby mi eodstavalí uši? Ako dlho trva bandaš a mislíte ze ten zakrok je vhodní aj vo veku 14 rokov?
Otoplastika - hospitalizácia a bolestivosť
(Diskusia k téme Operácia uší (Otoplastika))
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
Preboha Andrej.
V troch riadkoch máš 5 hrubých pravopisných chýb !!!
Pravdaže je otoplastika vhodná aj vo veku 14tich rokov.
P.S.Slovenčine zdar
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň
Ja by som sa chcela spýtať tiež na operáciu uší.Mám 38 rokov a trpím už od malička a zároveň aj moja dcéra ktorej ale už vybavujem operáciu.Chcela by som aj ja a moja otázka smeruje k tomu či sa dá vybaviť bezplatnú operáciu aj pre mňa.
Ďakujem
Dobry den,
bohuzial Vas sklamem, ale co ja mam informacie, dospelym to zdravotna poistovna nepreplaca. A tiez neviem ako u nas Slovensku, ale u nasich susedov v CR to plati poistovna do 10 roku zivota dietata vcetne.
Ak sa aj napriek tomu rozhodnete podstupit tento vykon, ste vitana. Ak mate dalsie otazky, rada Vam ich zodpoviem emailom uz mimo tejto platformy.
Medzitym si mozete pozriet/precitat nieco z mojej prace na tomto portali v nemeckej alebo anglickej verzii, podla Vasich jazykovych znalosti.
S pozdravom,
Dr. Jo Skulavik
Prajeme vam dobry den, Bohuzial, otoplastika spada do platenych sluzieb, nielen v nestatnych a sukromnych zariadeniach, ale v statnych nemocniciach pod zlozkou "Z" - cize ako platene sluzby.
ak mate zaujem o konzultaciu na nasej klinike, mozete nas kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel, 0903 478 339. S pozdravom, dr D Guba, PhD, primar odd plast chirurgie, ULK, Bratislava.
Visitor
Dobry den, ja by som mala tiez zaujem o zakrok otoplatiky,ale moj problem je ze nie som momentalne na Slovensku a preto sa chcem spytat kolko trva pobyt v nemocnici a ako dlho sa to hoji.Za odpoved vopred dakujem.
Prajeme Vam dobry den, Otoplastika je vo vacsine pripadov operacny vykon ambulantny,, t zn, si nevyzaduje hospitalizaciu. Pacient moze ist po operacii bezpecne do domaceho prostredia. Doba hojenia je cca 2- 2,5 tyzdna, Ak mate zaujem o konzultaciu, alebo mate ine otazky, mozete nas kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel> 0903 478 339. S pozdravom, dr.D.Guba, Phd, ULK, Bratislava
Visitor
Dobrý deň , Ja mám otázku ... Ako to je po zákroku uši po rokoch rastú ďalej ? Ako budú vyzerať napríklad keď budem mať "70 rokov " ( ak dožijem ) budú vyzerať tak mlado ako teraz alebo pokožka starne tiež ?
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?