Reoperácia špičky ucha

(Diskusia k téme Operácia uší (Otoplastika))

Reoperácia špičky ucha

Dobrý deň, myslite žeby sa dal po druhej otoplastike ešte pritiahnuť asi o 2-3 mm vrch ucha uplne hore? Mam problem že mi chirurg viacej pritiahol stred na jednom uchu a automaticky sa mi oddelil -odskočil vrvh ucha, ktorý viacej spredu odstava oproti druhemu. Da sa doupraviť iba ten vrch ešte? Musi sa kvôli tomu rozrezať cele ucho znova? Alebo to stačí narezať asi 2 cm iba v tej hornej časti a potom zašiť iba tie dva cm kožu. Bojim sa by mi tam zase nevznikla najaká vystupena jazva.

03.07.2011 10:42

Odosielanie

RE: Reoperácia špičky ucha

Dobrý deň.
Otoplastika nie je operácia na koži /odrezanie a pritiahnutie/,ale modelácia chrupavky.Bez modelácie chrupavky nie je možné dokonale korigovať vrodenú vývojovú vadu ušnice /odstavajúca ušnica/.Ano,skúsený plastický chirurg dokáže korigovať ktorúkoľvek odstavajúcu časť ušnice,obvykle na prvý pokus!

03.07.2011 10:54

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (0)

Dobry den ja som tiez dva mesiace po operacii uska mala som nesmiernu bolest tri dni cele dva tyzdne stimi bandazami som musela spat po sediacky nemohla som ani jest poriadne ani spat ale ako nahle mi dali dolu obvezi nepacilo sa mi to jedno usko prave mi na spicke odstava a je to dost vidiet ked si urobim cop po ktorom som tuzila uz vela rokov.lenze nebolo to podla mojich predstav a volala som doktorovi nech mi to napravi ze to nemozem mat takto ked som sa nato uz odhodlala a zaplatila nemalu ciastku mali by to brat ako reklamaciu nie?a tim padom by som nemala platit za opravu kedze mi dal sam doktor svoje slovo ze mi to napravy.A este viac veci mam po operacii uz dva mesiace a to prave usko ma stale neposlucha je viac citlive bolestive citila som pri operacii ze sa mu daco nepodarilo ako napriklad ze mi to v nutri zasival a citila som ako ked prepchaval ihlu ze sa mu vysmykla a od vtedy ma neustale boli natom mieste to druhe usko mam uzasne krasne a ked som sa mu stazovala a mala som dva dni zvysenu horucku mi tvrdil ze to nepripada do uvahy ze tam nema co boliet ale mna boli stale, natom druhom som mohla spavat uz prvy tyzden od operacie a mam ho uplne pekne paradne a to druhe ako nato mi povedat ze ta spicka mi odstava koli tomu ze usko mam trosku vecsie ako to druhe dobre mam ho mozno vedsie ale zaoto nemozem a mal mi ho urobit pekne ako to druhe pretoze mohol je predsa chyrurgicky plastik nie?neviem co mam robit mohly by ste mi prosim poradit dakujem Nika
07.01.2012 14:05

Kvalitné (0) Nekvalitné (0)
odpovedať

07.01.2012 14:33

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý den,

doporučujeme Vám v případě zdravotních potíží nebo Vaši nespokojenosti s výsledkem navštívit Vašeho operatéra, případně jiného plastického chirurga pro vyslechnutí jiného názoru odborníka. V případě zájmu o nezávaznou konzultaci s některým z našich špičkových lékařů jsme Vám k dispozici pro objednání na linkách 222 211 206, 8. Cena této konzultace činí 500,- Kč.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha,

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

15.01.2012 13:13

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?