Operácia uší - rozdiely v cene

(Diskusia k téme Operácia uší (Otoplastika))

Operácia uší - rozdiely v cene

Dobry den, uz som poslala jeden prispevok, no zaujimalo by ma, podla coho si vybrat lekara a kliniku. Cennove rozdiely su velke a som z toho zmatena. Aky je rozdiel v kvalite pri zaplateni 3000eur a 600eur? Dakujem velmi pekne za odpoved.

28.01.2009 14:09

Odosielanie

Odpoveď naOperácia uší - rozdiely v cene / 28.1.2009 14:09

Rozhoduje kvalita.Ked dvaja robia to iste ,nie je to iste.Tuto chybu robi vela pacientov.Myslia si,ze kupia rovnaky produkt u kazdeho poskytovatela a hladaju ,co najnizsiu.Ina cena bude v statnom zariadeni,ktore neinvestuje do svojho rozvoja,ceny sa tam nemenili 2O rokov a pacient tam straca akusi intimitu.Inu cenu bude mat vseobecny chirurg,alebo krciar,ktory dany zakrok urobi na malej zakrokovni vedla ambulancie a inu ma sukromne centrum plastickej chirurgie,ktore investuje dovybavenia,reklamy a komfortu pacientov.To ale neznamena,ze by nevedeli urobit tento zakrok kvalitne.Moji pacienti presne vedia,ako ich usi budu vyzerat uz pred operaciou,dokonca im ich ukazem priamo na operacnej sale v zrkadle,pocas zakroku,ci su spokojny s dosiahnutym vysledkom.Az potom ukoncim operaciu.

28.01.2009 18:16

Kvalitné  (18)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?