Dobry den,pred par mesiacmi som bola na operacii usi,ale niesom spokojna az teraz som si vsimla,ze pravy vrsok ucha mi viac odstava a presne to som aj doktorke pri operacii povedala ked mi dala zrkadlo aby som sa pozrela...a tie jazvy co mam,katastrofa.Este stale nemozem nosit vlasy vycesane hore.Daju sa zmiernit niecim?napriklad contractubex by som mohla pouzit??Pri operacii na salu vbehol dalsi doktor,ktory suril ani nevim koho a tak som si v duchu povedala,ako dopadne to druhe ucho ked tento tu znervoznuje...no a tak aj dopadlo.Podla mna sa pri operacii dost ponahlaju a asi nemaju ani esteticke citenie!Preco mi usi viac nepritiahla k hlave,ked vedela ze po snati obvazov este trochu povolia.Hneva ma len jedna vec,ze som obetovala 3 tyzdne koli operacii a dala si pause v praci a cakala som ze za cenu 700 euro budem nadmieru spokojna.Chcela by som sa spytat,ako je mozne ze chirurgicka mi nevie dat jednoznacnu odpoved ci mozem po snati obvazov navstivit solarium alebo nie?
Uska
(Diskusia k téme Operácia uší (Otoplastika))
Adrianita
Visitor
Príspevkov: 3 Visitor
16.05.2010 17:32
Odosielanie
MUDr. Eva Potocka CSc.
Visitor
Príspevkov: 13
Visitor
Príspevkov: 13
Dobry den
Jazvy dozrievaju aj 3 mesiace. Je mozne, ze mate sklon k hypertrofickym, ci keloidnym jazvam. V tom pripade treba pockat s dalsou korekciou a venovat sa osetrovaniu jaziev. A ci je pre Vas najvhodnejsi Contractubex, to by mal rozhodnut operater Je viac pripravkov. Uprava usnice je mozna, ale o tom by zase mal rozhodnut operater. Navsteva solaria pri aktivnych jazvach nie je vhodna.
Dr.Potocka, CSc.
25.05.2010 01:14
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Adrianita
Visitor
Príspevkov: 3
Visitor
Príspevkov: 3
Velmi pekne dakujem za odpoved.Hned ako mi dali dole obvazy,tak som isla do solarka s celenkou samozrejme...lebo bolo mi od operujucej povedane,ze na par minut mozem.Ale sama nevedela a vahala nad odpovedou co mi povedat
25.05.2010 11:02
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?