Dobry den, chcem sa spytat ako dlho trva doba ked mozem zakrok reklamovat. pred rokom som bola na plastike usiek, s cielom priblizit to viac odstate ucho. problem je v tom ze po roku tam vidim rozdiel, lebo to jedno je stale viac pri hlave, operovane boli obe. Usi sa dllhoo hojili tak mi to ako taky velky rozdiel neprisielo...mam pocit ze sa po tom roku este zmenili..je to mozne? ak by som chcela operaciu musim zaplatit za to ucho znovu plnu cenu?
zaruka?
(Diskusia k téme Operácia uší (Otoplastika))
Visitor
Odosielanie
Dobry den, zavisi od dohody s Vasim operaterom. Na reklamaciu nie su stanovené pokial viem vseobecne platne kriteria. s pozdravom Dr.Cerven.
Visitor
Príspevkov: 5
Ahoj, pisem ti preto lebo aj sa som pred 4rokmi podstupila otoplastiku, najprv bolo vsetko v poriadku obe usi som mala tesne pri hlave,vyzerali pekne,no to sa zmenilo usi mi zacali znova odstavat, vysledok nie je trvaly to je moja skusenost
Visitor
Príspevkov: 2
ahoj monika...tento zakrok je podla mna trvali ale zalezi na tom asi akym sposom sa operuje..vraj je ich vela.....mne jedno ucho robil predtym iny doktor...a drzi neuveritelne..:) a vraj zalezi aj od chrupavky.....na tvojom mieste by som to urcite este skusila.....
Visitor
Príspevkov: 5
No v buducnosti urcite esteraz podstupim tento zakrok, mozno ze len mne sa zda ze odstavaju ale podla mna hej,po operacii boli take pekne.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?