Riešenie pre ženy s chlapčenskými bokmi?

(Diskusia k téme Plasticka operácia bokov)

Riešenie pre ženy s chlapčenskými bokmi?

Dobrý den!
Som jedna zo žien, ktora velmi trpí tým,ze má chlapčenske boky. Nemám vobec ženské krivky typu hruška, pretože som zdedila uzke boky po matke.
Už dlhšie sa snažím tento svoj komplex vyriesit, dokonca som bola na liposukcii v nadeji,ze mi zuzi driek a boky vyniknu.
Na rôznych zajraničných stránkach kliník som našla ponuky napr. agumentacii bokov, ponuky silikonových vypchavok do bokov.. myslim,ze určite by sa dala použiť aj nejaka podobná terapia ako vstrekovanie vlastných tukových tkaniv(ale skor hladam niečo trvale..)
Lenže na slovenských strankach o takýchto zakrokoch ani chýru.. Neviem,či je to len moje zdanie...
Akým sposobom sa da na slovensku za pomoci plastického chirurga riešit tento problem? Aké sú možnosti riesenia(silikon, vlastne tkanivo, ine..)?
ďakujem

05.06.2011 08:37

Odosielanie

RE: Riešenie pre ženy s chlapčenskými bokmi?

Vážená slečno,

asi Vás trošku zklamu, ale ani v ČR neznám pracoviště, které by se augmentacemi oblasti boků zabývalo. Pro aplikaci tukových a kmenových buněk získaných liposukcí enzymatickou selekcí se zřejmě nehodíte. Neboť pro dostatečné množství aplikovaného substrátu již nemáte dostatek podkožní tukové tkáně. Nějaký typ cizorodého materálu /např. tvarovaný silikon/ nedoporučuji aplikovat v zóně aktivních svalů. Nezbývá Vám, než se obrátit na pracoviště, kde to údajně inzerují. Buďte, prosím, velmi obezřetná ve výběru metody, lékaře i pracoviště.

Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. V. Víšek, CSc., plastický chirurg.

07.06.2011 10:55

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Riešenie pre ženy s chlapčenskými bokmi?

Ďakujem za odpoved..

vážim okolo 57 kilogramov a mam 169 cm, ale kvoli tej operácii by som bola ochotna pribrat (priberám povacsine do brucha..).. viac sa mi páči myšlienka použiť ako výpln vlastný tuk ako silikon. Ak by to z vaščej miery bola prenamentna vypln, nevstrebatelna, tak to by bolo priam úžasné.
Určite však chcem nájst nejaké riešenie. Kde nepomohli cviky a iné "zázraky", snád už len nôž chirurga.

08.06.2011 23:38

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?