plasticka uprava noh

(Diskusia k téme Plastická operácia stehien a paží)

plasticka uprava noh

dobry den,
chcela by som sa opytat, ci je mozne chirurgicky upravit esteticku stranku celych noh. Trapi ma problem sirokych kolien a uzkych lytok, coho vysledkom je dojem nepekne krivych noh :(

Dakujem

23.11.2009 11:11

Odosielanie

RE: plasticka uprava noh

Dobry den, chcela by som sa opytat ci je mozna plasticka operacia chodidiel cize noh. Mam strasne siroku nohu, dala by sa zužiť? A este jedna vec ma trapi, ze vedla palca na nohe,ten prst je dlhsi ako palec da sa s tym nieco robit? A kolko by ma to vsetko priblizne stalo ? Dakujem pekne Sonia.

29.03.2011 15:20

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň.
Toto nie je náplňou oboru plastickej chirurgie.Obráťte sa prosím na kolegov ortopédov.Aj Vám pekný deň.

29.03.2011 15:40

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (1)

Dobry den, chcela by som sa opytat ci vykonavate aj plasticku esteticku operaciu prsta na nohe. Pred 10 rokmi mi ho operovali a ma taky zdeformovanejsi tvar, nepekne vyzera v otvorenej obuvi. dakujem za odpoved. Michaela

07.06.2011 17:04

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?