Ma prosim niekto nejake info alebo skusenost s Mudr. Janou Kostalovou v oblasti labioplastiky? pokusam sa najst nejake referencie z jej praxe,spokojnosti pacientov, no takmer ziadne nenachadzam.Planujem v blizkej dobe operaciu malych pyskov a nie som si ista ci Chirkoz v Bratislave by bola ta spravna volba.
Labioplastika-referencie dr. Kostalova
(Diskusia k téme Plastická operácia pyskov ohanbia (labioplastika))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 3
Ahoj , ja som akurat po operacii a akurat sa s toho liecim .. no nemam skusenosti s Chirkoz v Bratislave :) ale nech sa rozhodnes akokolvek ..tak vela stastia
Visitor
Príspevkov: 5
Ahoj!a mozes mi prosim prezradit, ake mas z toho doposial pocity a ci si spokojna s vysledkom? Kde ti to robili a za kolko?ja mam z toho dost velke obavy. Prajem rychle zotavenie!a dakujem za prispevok
Visitor
Príspevkov: 3
Spokojna som ...aj ked mam este stychy no vyzera to dobre...prve tri dni boli velmi narocne..dost to bolelo a mohla som len lezat.Robili mi to v Ruzinovskej nemocnici a islo to cez poistovnu.Dakujem :)
Visitor
Príspevkov: 1
Pre misshku:
Chcem sa spytat, ze ako si dosiahla, ze to to poistovna platila?
Dakujem za tvoju odpoved.
Visitor
Mne poistovna neplatila, slo o privatny zakrok, naklady plne hradene mnou. Ale viem, ze da sa to aj cez poistovnu, pokial to pacientke sposobuje nielen esteticky ale aj zdravotny problem. Oni stav zavaznosti posudia a rozhodnu ci ho pacientke preplatia.
Visitor
Ahoj. Rada by som sa spytala ako si na tom s hojenim jaziev a ako dlho si po zakroku. Mas tieto jazvy stale viditelne? Dakujem za odpoved
Visitor
Napis mi prosim tvoj mail a dam Ti referencie.
Visitor
re_nata@pobox.sk
Visitor
ahojte baby bozte my poradit ja bi som si to chcla dat spravit ale som v zahranici a pridem len na tyzden bude sa to dat???ako dlho sa budem liecit,a je potrbne ist aj na kontrolu???
Visitor
Ahoj,tyzden ti urcite nestaci, ani 2. Prve 2 tyzdne su po zakroku najhorsie, a odporuca sa len kludovy rezim, nebude sa ti dat poriadne ani chodit ani sediet.Ale da sa tento cas zvladnut v pohode, len sa o seba treba starat, aby sa to pekne hojilo. Na kontrolu sa chodi po tyzdni,alebo dvoch.Chcem ta upozornit ako aj ostatne baby, vyhnite sa klinike CHIRKOZ SK v Bratislave.Ja som u nich bola teraz pred Silvestrom a dopadlo to strasne. Otrasny pristup k pacientovi a absolutne ziadna pooperacna starostlivost!
Visitor
Nedavaj si to robit, budes to lutovat.
Visitor
werunka:
preco bude lutovat? spravili to zle? si toho nazoru aj teraz,s odstupom casu?