operacia stydkych pyskov

(Diskusia k téme Plastická operácia pyskov ohanbia (labioplastika))

operacia stydkych pyskov

mala by som zaujem o tento zakrok.ako si mam vybrat lekara a na koho sa mozem kontaktovat, pripadne prist na konzultacie?je mozne aby mi operaciu vykonali v Banskej Bystrici?Bolo by mozne, aby som po zakroku zostala este ubytovana par dni na klinike?
dakujem

03.11.2009 06:06

Odosielanie

Odpoveď naoperacia stydkych pyskov / 3.11.2009 6:06

Dobry den.Na otazku ako si mate vybrat lekara je na tomto fore odpovedat tazko a tu take otazky ani nepatria.Ak by ste si vsak vyberali len podla toho ci
v Banskej v Bystrici a podla moznosti pobytu po operacii v nasom zariadeni- tieto kriteria splname a tieto operacie vykonavame.Predpokladam ze ide o velke male pysky. Na konzultaciu sa mozete objednat pri sestricke Zuzane na c.t. 048 4399 156./ Operater sa vybera po pripadnych viacerych konzultaciach u roznych lekarov ale na zaklade preferencii/ S takouto haklivejsou problematikou vsak zrejme nebudete obchadzat vela lekarov a aj referencie sa ziskavaju tazsie. S pozdravom Dr. Cerven.

03.11.2009 12:52

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Odpoveď naoperacia stydkych pyskov / 3.11.2009 6:06

Dobry den,
Samozrejme, co sa tyka vyberu lekara rozhodnutie je na Vas. Nasa klinika ma sidlo v Bratislave, na konzultaciu je mozne objednat sa na t.c.0905 480 848 alebo mailom na interklinik@interklinik.sk
S pozdravom,
Mudr.Hedera

03.11.2009 15:54

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)