chcem sa spytat.chcela by som si dat odstranit poporodnu jazvu,ktora sa nachadza v oblasti genitalii,nakolko mi sposobuje bolest pri bicyklovani a pohlavnom styku.ako to vlasne je.da sa odstranit uplne alebo len ciastocne co taka operacia obnasa a kolko by stala cca. este jedna otazka,ak je tento zakrok zarucene mozny,a ak by som sa rozhodla ze pojdem,co rozhodnuta som.mohla by som si dat odstranit aj male pysky pocas jednej anesezii,tym mam namysli,ze nebudem musiet podstupovat 2 operacie v dvoch casovych intervaloch,ale 2 operacie sucastne.za odpoved vopred dakujem s pozdravom pani Miska
Odstránenie jazvy po porode
(Diskusia k téme Plastická operácia pyskov ohanbia (labioplastika))
Visitor
Odosielanie
Mila pani Miska,
zacnem odzadu, ano, urcite je mozne kombinovat tieto dva vykony v jednej operacii (schvalne nepisem anestezii, kedze tieto operacie sa bezne robia v tzv. sedoanalgezii)
Do akej miery je (ne)mozne Vasu poporodnu jazvu skorigovat (opat schvalne nepisem odstranit, kedze stara jazva sa korekciou "iba vymeni" za novu)
Bez osobnej konzultacie sa neda posudit zavaznost Vasho problemu, kedze sa jedna o bolestivu jazvu. V pripade Vasho zaujmu ma mozete kontaktovat emailom, Vas problem prediskutujeme hlbsie uz mimo tejto platformy.
S pozdravom,
Dr. Skulavikova
Visitor
Príspevkov: 3
Na našej klinike plastickej chirurgie v IEM Pezinok je korekcia malých i veľkých pyskov ohanbia frekventovaná operácia.Môže byť jednoduchšia alebo zložitejšia v závislosti od lokálneho nálezu u dotyčnej ženy.Občas sa k labioplastike pridružuje aj úprava popôrodnej jazvy,v jednom operačnom sedení.Operácia prebieha v lokálnej anestézii za podania sedatív.Hospitalizácia trvá do nasledujúceho dňa,rekonvalescencia trvá 5-7dní.Operujeme 1-10 deň po skončení menštruácie.Konzultácia je potrebná.