úprava

(Diskusia k téme Plastická operácia pyskov ohanbia (labioplastika))

úprava

prosím Vás potrebujem poradiť:išla som na malú úpravu predkožky okolo klitorisu,lenže ked som sa prebrala po narkoze,zistila som,že namiesto toho mi boli úplne vyrezané malé pysky spolu z vonkajšími velkými pyskami-po oboch stranách z vnútornej strany a cez ich malý zostatok mi bola pretiahnutá sliznica a zašitá na ich zostatkový povrch,ťahá mi to hrádzu,ktorá mi prekrýva pošvový vchod,mám vyrezanú aj vrchnú časť klitorisu a jeho zostatok je prešitý z kožou,ktorá mi to ťahá na pravú stranu-je to ,nepríjemné a neestetické ,prosím Vás kde robia celkové operácie genitálií a zväčšovanie veľkých pyskov ale nie lipoinjekcijami.Potrebujem kompletnú úpravu.Kde sa takéto operácie robia? Aj u nás, alebo len v zahraničí?

26.03.2010 13:08

Odosielanie

Odpoveď naúprava / 26.3.2010 13:08

Ahoj ajka chcem sa ťa spýtať kde si bola na operácii?Ja sa chystám tiež na tento zákrok ale pôjdem do Prahy, stále si myslím neviem prečo, že tam to bude lepšie..ak chceš môžeš mi napísať mailovú adresu a môžme pokecať..

26.03.2010 22:16

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: úprava

ahoj ajka..chcela by som sa ta spytat ..kde si bola na zakroku?proim ta daj vediet.dakujem ti

08.08.2010 13:13

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)