Prsnik

(Diskusia k téme Rekonštrukcia prsníka)

Prsnik

CHcela by som sa opytat ake moznosti su rekonstrukcie prsnikov a aka je narocnost operacii za sebou(kolko)ked som po onkol.ochoreni rok 2000.bola odobrata cast prsnika s dvorcom aj s bradavkou na lavom prsniku.Je mozne vymodelovat zo zdraveho prs.bradavku aj dvorec pokial je dostatocne velky?(to ma byt kolko?)robi sa to aj z ineho miesta na tele napr.zo slabin co sa asi moc neztotoznuje?Su nutne dve operacie ked by sa zmensoval aj zdravy prsnik a potom modelacia dvorca s bradavkou? Robia sa vsetky moznosti operacii v kazdej nemocnici ci v statnom zariadeni ponukaju len niekolko standardnych postupov alebo,je moznost si aj tam vybrat. DAKUJEM ZA ODPOVED.

23.02.2010 15:41

Odosielanie

Odpoveď naPrsnik / 23.2.2010 15:41

Dobrý den, to je spousta dotazů a ještě více odpovědí. Zajděte na ambulanci plastické chirurgie a tam se domluvte. Nashledanou, dr. Remeš

23.02.2010 20:24

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?