Malý efekt hyaluronové kyseliny

(Diskusia k téme Esthelis, Restylane, Juvéderm, Surgiderm, Teosyal, Matridex, Matridur (preparáty kyseliny hyaluronovej))

Malý efekt hyaluronové kyseliny

Dobrý deň,
mám 40 rokov a mám dosť hlboké mimické vrásky. 2 x som už doslatala
hyalurovnú kyselinu, v deň podaní mi vrásky trošku vyhladili, ale potom
vôbec nič. Ako je to možné?
Za odpoved dakujem.

30.01.2012 14:57

Odosielanie

RE: Malý efekt hyaluronové kyseliny

Vážená paní,
mohu Vám odpovědět jen obecně: na skutečné mimické vrásky volím obvykle nejdříve BOTOX/DYSPORT a teprve potom zvažuji, zda je nutné event. zbylé linie doošetřit jiným způsobem, např. výplní. Další základní informace najdete na mém webu (viz níže), detailně můžeme vše probrat v mé ordinaci. Teprve po vyšetření Vám mohu vybrat optimální léčebné schema.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz

30.01.2012 18:25

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Pekny den, vysledok je vzdy umerny mnozstvu aplikovanej kyseliny hyaluronovej a niekedy je potrebne dat aj vacsie mnozstvo/ aj 3-4 amp. /
S pozdravom Esthetic

31.01.2012 08:52

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (3)

P.Dr.Novotna

Na Vasej klinike som bola len raz a nikdy viac! Slovo sklamanie je slabe. Mate len velku reklamu ale sluzby nezodpovedaju tomu co slubujete! Je to super, ze v Bratislave mame viac klinik na vyber.

05.02.2012 01:58

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (2)

Na mimické vrásky využívame aplikáciu botulotoxínu event.aj v kombinácii s kyselinou hyaluronovou. Najvhodnejší postup u konkrétneho klienta volíme pri osobnej konzultácii.
S pozdravom MUDR.Chovancová,Medical MKP s.r.o.Nitra

31.01.2012 14:12

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Myslím si,že celé je to o voľbe vhodného typu Kyseliny hyaluronovej a o jej množstve.
Kyselina hyaluronová ked sa dostane do kože,vždy urobí svoju robotu,a síce naviaže vodu a umožní bunkám zvýšenú výživu,možno to nevidíte na prvý pohľad,ale v dlhodobom horizonte sa Vám pleť určite vylepší.Možno do budúcna by stálo za zváženie použiť hutnejší typ kyseliny.Estetic studio,Banská Bystrica.

21.02.2012 13:48

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?