Dobry den, mala by som viac otazok, nakolko mam o tento zakrok vazny zaujem a uz teraz sa tesim na vasu odpoved...rada by som sa opytala, kedy je vhodne sa objednat, ako dlho trva samotny zakrok, ci nastavaju nejake bolesti, opuchy, alebo ine negativne okolnosti, ci ide o jednorazovy zakrok a ziadne kontroly uz nie su potrebne...moze sa stat, ze mihalnice zacnu vypadavat? Nebude problem, ak mam permanentnu linku na viecku? Mala by som zaujem o horne viecka, vedeli by ste ma oboznamit s konecnou cenou? Daju sa tieto mihalnice neskor aj farbit? Mozem sa informovat, ake skusenosti mate v tejto oblasti? Nakolko som citala o tom vacsinou o vykonavani v zahranici...mam velmi riedke, kratke, svetle,skoro neviditelne mihalnice, ktore mi dost vypadavaju a velmi tuzim po zmene, prosim napiste mi co najviac o tom a ak mozem poprosit aj o tel.kontakt...a prosim este otazocka, vykonava sa to v Cechach, ale aj na Slovensku? S velkou vdakou zaujemkyna...pekny den
Informácie o transplantácii rias
(Diskusia k téme Transplantácia rias)
Karolina
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
18.05.2011 09:02
Odosielanie
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?