Dobry den,
podstupila som operaciu vpacenych bradaviek, a sucasne som ziadala o zmensenie dvorca. Vysledok vsak je, ze bradavky ostali v povodnom stave a v strede dvorca mam jazvu-rebrik. Naozaj som zufala, dalo by sa to este nejako upravit.
Dakujem
reoperacia
(Diskusia k téme Vpáčené bradavky)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 2
DOBRY DEN ROVNEŽ JSEM PODSTOUPILA TENTO ZAKROK A JSEM MOC SPOKOJENA URČITĚ VAM TO ZPRAVI NA KLINICE V BRNE ZITRA NAPIŠU KONTAKT MUSIM HO VYHLEDAT PAPA INKA
Visitor
Príspevkov: 4
Dakujem pekne, bola by som velmi rada. Taktiez, Vam zmensovali aj dvorec? Mne tam ostala okruhla jazva, a okrem toho ziadna zmena ako som spominala,takze som skutocne sklamana,moj operater zrejme nemal dostatocne skusenosti s tymto typom zakroku.
Visitor
Príspevkov: 2
Dobry den pišu ten kontakt jak jsem slibila pan doktor je moc hodny mudr.David Stepan telefon 549240048-dale 541221221 mobil 603246596 www.stepan-plastika.cz zakrok ktery jsem podstoupila byly ty vpačeny bradavky ne sice dvorec ale dopadlo to super a i když mi na každe bradavce provedl 4 řezy neni videt vubec žadna jizva jak to čistě provedl a bude to teprve 29.1. měsic od zakroku a citim, se fakt dobře jinak jsem se fakt hodně trapila kvuli tomu myslim že to určitě pujde zpravit chce to fakt někoho kdo ma zkušenosti a odvahu se do toho pustit ale přece se nebudete trapit tak fakt držím pěsti papa inka
Visitor
Príspevkov: 1
ahpj inka, tiez som podstupila operaciu vpacenych bradaviek pred tyzdnom a mam to stale citlive, prsia ako pred cyklusom. Ako dlho sa Ti to hojilo?
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?