dobry den, chcela by som sa opytat aka je cena za boky a brusko spolu a ci staci jeden zakrok, existuju nejake rizika? je mozno platba na splatky? vrati sa casom tuk na odsate miesta? dakujem.
Cena za liposukciu brucha a bokov
(Diskusia k téme Water-jet liposukcia (WAL))
Visitor
Odosielanie
| Premium member |
Príspevkov: 42
Ťažko sa mi odpovedá na vaše otázky. Doporučoval by som Vám realizovať osobnú konzultáciu na našom pracovisku, kde Vám povieme či má liposukcia u Vás zmysel, lebo časť zákazníčok si mýli redukciu hmotnosti a formovanie postavy. Dôležité je aby liposukcia naozaj mala zmysel a priniesla aj efekt. Pri konzultácii sa vieme vyjadriť či by sme dokázali skĺbiť brucho a boky. Dosť často to robíme v jednom sedení ale naozaj je to indivi-duálne. Cenu zákroku si dohodneme počas konzultácie, tá je u nás definitívna a konečná - nezáleží od množstva odsatého tuku ani dĺžky zákroku. Splátky tiež vyriešime. W.A.L. lipo realizujeme od roku 2007 a zatiaľ sme nemali ani jednu komplikáciu. Tuk na miesta po W.A.L. sa nevracia.
V prípade záujmu si pozrite náš mail www.asklepion.sk
event nás kontaktujte na 0918 790 800
s pozdravom MUDr. Váňa, Estetik Med Žilina.
Visitor
Príspevkov: 2
dakujem za odpoved, asi idem sporit peniazky:-) potesili ste ma, ze sa tuk na odsate miesta nevracia, ale asi je nalepsia osobna konzultacia, lebo mam este mnoho otazok. co sa tyka mojej hmotnosti mam 56 kg a 159 cm takze problem su u mna iba boky a brusko. mohli by ste mi napisat ason orientacnu cenu aby som mala predstavu ci je to nad 1000 euro alebo menej...pre mna je dolezite aby som mala tuto financnu otazku vyriesenu, lebo ak to bude velmi drahe tak je to pre mna nerealne. dakujem. pekny den prajem.
Dobry den, dekujeme za zajem o nejlepsi metodu odstranovani a prenosu tuku, pomoci pristroju body-jet, harvest-jet, lipocollector a fillercollector.
Radi Vam zasleme primo veskere rozsahle informace
napiste prosim primo kdykoliv
office@aspenaestheticclinics.com
www.aspenaestheticclinics.com
Pekny den, u nas cena zavisi od mnozstva odsateho tuku, zakrok sa robi v celkovej anestezii. Potrebne je tiez interne predoperacne vysetrenie. Hovorime o Wal liposukciu, ktora je velmi setrna. Cena je od 1600-2200 €. Objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
S pozdravom Esthetic
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?