Dobrá deň, musím priznať, že aj ja patrím medzi ženy, ktoré majú po pôrodoch problém s tukmi. Trápi ma najmä oblasť brucha a bokov. Som po dvoch cisárskych pôrodoch a brucho nie a nie preč, preto som sa rozhodla, že podstúpim liposukciu. Na internete som sa dočítala dosť negatívnych, ale aj pozitívnych informácií o liposukcii a po prečítaní rôznych diskusných fór na tému liposukcia, som na 100% rozhodnutá pre Wal liposukciiu, len by veľmi zaujímalo, či je pravda, že Wal liposukciou sa koža na mieste výkonu aj napne a nepôsobí po odstránení tuku ovisnuto.
Viacero žien na fóre o liposukcii píše, že po tumescenčnej majú kožu chabú a ovisnutú a len na stránke aspen klinik som sa dočítala, že s wal liposukciou tento problém nie je, pretože koža sa touto liposukciou napína. Je to pravda? Chcela by som tento zákrok podstúpiť na Slovensku, ale ak by túto možnosť vypnutia kože robila len klinika Aspen, tak podstúpim zákrok aj v Čechách. Ďakujem za všetky odborné odpovede. Katka
Wal liposukcia a napnutie kože
(Diskusia k téme Water-jet liposukcia (WAL))
Visitor
Odosielanie
| Premium member |
Príspevkov: 42
WAL (Water - jet assisted liposuction )je oproti tumescenčnej efektivnejšia a rychlešia. WAL metoda neporušuje výživu a elasticitu kože takže koža po zákroku sa vypne na podklade vlastnej elasticity. Cena oboch zákrokov približne rovnaká. Elastické pradlo sa v podstate nemusí nosiť. Na našom pracovisku realizujem WAL liposukciu od roku 2007 a s problémom ovisnutej kože sme sa v podstate nestretli.
Pred zákrokom je ale dôležitá osobná konzultacia
Podrobnosti o WAL liposukcii nájdete na www. asklepion.sk event www.estetikmed.sk
V prípade záujmu nás kontaktujte na info@asklepion.sk event telefonicky na 0918790800
s pozdravom MUDr. Váňa
Visitor
Príspevkov: 2
ja som bola na WAL liposukciu stehien v BA u mudr.Minaroviech a bolo to dost bolestive ,nemohla som chodit normalne asi dva a pol tyzdna ...vsetko som mala ztvrdnute,opuchnute a bolave .....ci som spokojna ? Ano tuk sa trosku zmensil na vnutornych stehnach ,ale koza mi uplne ovisla ,spadla vyzera to hrozne ....nosila som poctivo stahovaciu bielizen ,pozdejsie som zacala masirovat pomalicky a cvicit prv pomaly a potom som sa snazila viac,pravidelne chodim do fitnes .....hanbim sa ist na plavaren ,kazdy pozera co TAM mam a dokonca je to vidiet aj cez nohavice . Zaplatila som za to 2500 eur.a mozem ist este raz dat si operovat ovisnutu kozu ,po tych skusenostiach co mam verte ,ze uz mam aj strach ako to zas dopadne a kolko zas nebudem moct chodit nepisem uz o tom ,ze este raz za to musim zaplatit 2700 eur.
Dobry den,
dekujeme za prispevky radi informujeme, ze metoda WAL je nejsetrnejsi metoda na odstraneni a prenosu tuku. Aspen Aesthetic Clinics se na tyto metody specializuje.
U nekterych klientu pouzivam dodatecne laserlipo na dodatecne stazeni kuze v ramci combilipo.
V nekterych oblastech maji klienti problem najit kliniku s kombinaci body-jet a laserlipo a tak materska company Aspen Aesthetic Clinics pristroje prodava ale i zapujcuje neb se kliniky ve Vasi blizkosti mohou na tyto metody nechat vyskolit.
Pro kliniky bez vlastni technologie nabizime clenske programy a tak dnes je soro kazdemu klientovi skoro na celem svete umozneno vyuzit nejmodernejsi technologie.
Veskere zakroky se provadi pouze v lokalni anestesii a neni tudy nutna plna narkosa neb analgosedace.
Napiste kdykoliv
office@aspenaestheticclinics.com
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?