Zajíma ma ako prebieha tá wal liposukcia a či to bolí? čítala som že to dá aj v plnej alebo len lokálnej anestézii? chcem vedieť ktorá metóda je dobrá anestézie je dobrá k tejto operácii?
Wal liposukcia-priebeh a anestézia
(Diskusia k téme Water-jet liposukcia (WAL))
Visitor
Odosielanie
| Premium member |
Príspevkov: 42
Wal liposukcia je momentalne najprogresivnejšia metoda liposukcie. Bola vyvinutá tak aby sa dala realizovať v lokálnej anestezii a bol minimalne bolestivá. Napriek tomu umožneje odsatie maximalneho množstva tuku. Celosvetovo je trend ju realizovať v lokalnej anestezii a tým sa vyhnuť možným komplikaciam ktoré prináša celkova anestezia ( fibrilacie srdca, tachykardie. embolie .... )Čo mám skusenosti z kongresov tak 95%pracovisk v USA a Europe ju realizuje v loklanej anestezii. Na našom pracovisku realizujeme ročne cca 50 zakrokov WAL liposukciie ( dá sa povedať , asi najviac na Slovensku - presne čisla neexistuju) a všetky v lokalnej anestezii a ešte sme sa nestretli so žiadnym problémom.
V prípade záujmu nás kontaktujte naa www.estetikmed.sk event 0918790800
s pozdravom MUDr. Mihálik Estetik Med s.r.o
Dobry den,
WAL, body-jet liposukce je nejmodernejsi metoda odstranovani tuku, samozrejme pouze v lokalni anestesii.
Radi Vam zasleme konkretni informace. Napiste prosim primo na
office@aspenaestheticclinics.com
www.aspenaestheticclinics.com
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?