Jojulienka

(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)

Jojulienka

Rozhodujem sa ísť na zmenšenie prsníkov. Mám 59 rokov a veľkosť 85/F. Som po operácii krčnej chrbtice, pred rokom. Problémy však pretrvávajú a dostala som doporučenie od neurochirurga dať si zmenšiť prsia. Jeden malý zákrok na prsníku som už absolvovala, no bolo to negatívne.
Mám problémy celkovo s celou chrbticou, hlavne bedrovou časťou. Je to potvrdené aj na MGR. Beriem lieky od bolestí a cvičím. Poraďte mi, či som vhodný adept na túto operáciu.

11.08.2010 09:45

Odosielanie

RE: Jojulienka

Prajeme vam dobry den, je potrebne vas vidiet, posudit stav , lokalny i celkovy.Zmensujuce operacie prsnikov su na nasom pracovisku pravidelne a caste, Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete sa objednat spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339. Prineste si prosim i dokumetaciu neurologicku, resp ortopedicku. S pozdravom, dr D Guba, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava.

11.08.2010 10:56

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Jojulienka

Dobrý den,

na naší klinice provádíme operace zmenšení poprsí. Nutná je osobní konzultace s plastickým chirurgem, aby určil indikaci k výkonu, vysvětlil postup, zodpověděl veškeré Vaše dotazy, stanovil cenový plán. Vstupní konzultace stojí 300,- Kč a v případě uskutečnění výkonu bude z jeho ceny tato částka odečtena. Pro objednání jsme Vám kdykoliv rádi k dispozici na níže uvedených kontaktech.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz

11.08.2010 11:38

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?