Dobry Den,
Mam 28 rokov vysku 163cm a vahu 62kg a trapi ma velke poprsie 85G a chcela by som si ich dat zmensit.Kedze zijem v UK tak sa chcem opytat ako dlho trva hospitalizacia a nasledne hojenie resp. vyberanie stichov atd.Nemam este deti ale v buducnosti by som chcela mat tak sa chcem opytat ci to ma nejaky efekt na kojenie a ci sa mi prsia znova zvacsia.
dakujem za odpoved
Trvanie hospitalizácie a hojenia
(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)
Visitor
Odosielanie
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Je vhodnější podstoupit operaci zmenšení prsou až po těhotenství, kojení. Na osobní konzultaci Vám lékař vše vysvětlí, zhodnotí stav a indikaci k výkonu, zodpoví veškeré odborné dotazy. Na naší klinice vyžadují plastičtí chirurgové hospitalizaci v délce 1-3 dny, klienti ze zahraničí zůstávají v Praze vždy 7-10 dnů dle domluvy s operatérem. Vstupní konzultace s některým z našich špičkových plastických chirurgů stojí 500,- Kč a v případě uskutečněného výkonu je z jeho ceny odečtena. V případě Vašeho zájmu Vám rádi rezervujeme termín. Rozhodně doporučujeme konzultovat osobně s plastickým chirurgem, možné je navštívit i více lékařů a poradit se, vše s nimi probrat a poté se rozhodnout, neboť nic nenahradí osobní setkání s odborníkem.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Prajeme vam dobry den, zvacsa doporucujem pre zahranicnych pacientov, resp zahranicnych slovakov pobyt 2,5-3 tydne do definitivneho odchodu, ak mozete poslite nam prosim snimky poprsia, budem vam vediet povedat viac, resp tzv " zabukovat" operacny termin. Prosim pocitajte s tym, ze nie skor ako o l,5-2 mesiace, vzdladom na nas terminovy plan . Mozete sa nam ozvat spatne mailom, alebo priamo, tel, 0903 478 339 . S pozdravom, dr D Guba, Phd, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava.
Dobry den pani Eva,
nasa klinika Vam ponuka bezplatne konzultacie s plastickych chirurgom, ktory Vam tak moze zodpovedat vsetky Vase dotazy. Konzultacie prebiehaju kazdy utorok a stvrtok. V pripade zaujmu nas kontaktujte na doleuvedenom telefonnom cisle alebo emailovej adrese, dohodneme termin.
Pokial nemate moznost prist na osobnu konzultaciu, mozte nam poslat fotografie. Plasticky chirurg sa k nim vyjadri.
Cena zakroku je od 1.800 euro do 2.500 euro.
S pouzdravom,
team Interklinik
+421 2 6823 0911
+421 905 480 848
interklinik@interklinik.sk
www.interklinik.sk
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?