Dobry den, mam 28 rokov a nosim podprsenku 75F. Prsia sa mi zvacsili po porode a kojeni, neskor vsak klesli ( s cim som dovtedy ani pri vacsich prsiach problem nemala). Najviac ma vsak trapia bolesti krcnej chrbtice a v oblasti lopatiek, niekolko krat denne si musim lahnut na zem a trosku "pocvicit", aby to ustupilo. Rozmyslam o zmenseni prsnikov, ale mam strach z vysledneho efektu, resp. jaziev po zakroku. Zaujimalo by ma tiez, ci mam narok na uhradu zakroku positovnou. Dakujem
Zmensenie prsnikov, jazvy a úhrada ZP
(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)
Visitor
Odosielanie
Prajeme Vam dobry den, Vo vacsine pripadov zdravotne poistovne prihliadaju na ci uz neurologicke, ortopedicke nalezy , ktore zeny pri vacsom poprsi mavaju. Na druhej strane je potrebne vas vidiet, posudit stav, avsak podla velkosti podprsenky predpokladam, ze prsniky su tazke. Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat spatne mailom, resp priamo, telefonicky- 0903 478 339. S pozdravom,
dr. D .Guba, Phd, odd plast chirurgie ULK, Bratislava.
Visitor
Príspevkov: 2
Dobry den, velmi pekne dakujem za odpoved. Bohuzial som z Kosic, vedeli by ste mi odporucit aj niekoho v mieste mojho bydliska? Dakujem.
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň, viem že to tu bolo často spomenuté, ale chcela by som vedieť koľko by stál zákrok ak by mi bola uznaná úhrada ZP. Nosím veľkosť 70 F, často pociťujem bolesť v ramene, v krížoch a v poslednej dobe aj v lopatkách, ani neviem či by mi bola úhrada ZP uznaná. Viem že by bolo ideálne sa dohodnúť na konzultácii,ale kedže nemám pravidelný príjem, chcela by som dopredu vedieť aspoň približne čo by zákrok stál, aby som zbytočne nekontaktovala lekára, ak by som na zákrok nemala.ďakujem
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
Čo sa týka úhrady zákroku zo strany ZP, pomôcť Vám budú vedieť prakticky len kolegovia vo fakultných nemocniciach. Je to však beh na dlhú trať, s neistým výsledkom a je otázne či v konečnom výsledku niečo ušetríte. Na našom pracovisku to nie je možné urobiť tak, aby to uhradila ZP. Cena tohoto výkonu sa pohybuje okolo 1200,- EUR. ( all incl. )
S pozdravom a prianím pekného dňa
MUDr. Ján Švehlík
Visitor
Príspevkov: 3
Dobrý deň ja som už písala ale chcela som sa opýtať, keby som chcela aby mi preplatila poisťovňa zákrok na zmenšenie prsníkov ,mám poisťovňu všeobecnú zdravotnú poisťovňu,stačilo by mi odporučenia od psychológa?Mám prsia 80D a som počula,že to sú malé prsia aby mi to išlo cez ortopéda.Mám bolesti aj chrbtice a neviem či to je z toho neriešila som to zatiaľ.Ďakujem za odpoveď.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?