asymetria

(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)

asymetria

symetria prsnikov. ľavý je asi o 1,5 ci 2 cisla vacsi ako pravy. Da sa to sice ,,zamaskovat,, podprsenkou, no bez nej ani na krok. Rozmyslam nad operaciou: Zmensenie toho vacsieho.....aby ten rozdiel nebol az taky viditelny. Ale...bojim sa. (ze sa po operacii nezobudim)...a moja orazocka je, ci sa robia vobec take operacie, kde sa operuje len jeden prsnik a kolko by ma to stalo? Ci to preplati aj poistovna? alebo nie?, nakolko to nie je operacia typu:,, chcem byt IN....mna tento problem psychicky dost ,, depta,,. Dakujem.

26.07.2010 20:40

Odosielanie

RE: asymetria

chirurg ta moze nahovorit na implantaty, ja som bola v podobnej situacii, trochu to zmiernilo rozdiely, vizualne. Po desiatich rokoch prsia sadli dole aj tak a rozdiel sa prehlbil. Idem si dat vybrat implantaty a urobit mastopexiu - kratky vertikalny rez, zdvihnut prsia a ubrat z jedneho. S tym sa da upravit aj asymetria a nie je to velky zasah do tela. Pokial nemas extra velke prsia, toto moze byt riesenie pre teba. Obycajne sa robia obe prsia, lebo sa posuvaju aj bradavky. Poistovna toto nepreplaca. To by si musela mat obravske prsia a doporucenie od chirurga, ortopeda alebo psychiatra.
Mastopexia stoji okolo 1500 Eur.

02.08.2010 13:52

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: asymetria

ahoj, neviem ci si toto este precitas ked je to uz taky stary prispevok ? :D ako to dopadlo ? podstupila si tu operaciu ? aj mna to trapi ... bola som aj na konzultacii len ked mi povedal tu sumu ... tak som sa rozrevala a sla z BA domov do LC... ja mam pravu nulky a lavu trojky.. ale pritom Ccko ma tlaci takze si kupujem siroke Dcko a uz neviem cim to vypchat... :( takze sme konzultovali len o tom ze potrebujem dve operacie... zmensenie druheho a do prveho implantat lebo sa zvacsuje max do 2cisel ked je nulka... lebo by to natiahlo kozu a bla bla... nemam 3 500 € .. :( to je u sukromnika... ale nemam ani 2 000€ v dakej statnej ...

20.07.2011 00:31

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?