plastika zmensenia prsnikov

(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)

plastika zmensenia prsnikov

dobri den. Volam sa Dominika a mam 20 rokov. Mam 160cm velkjost mojej podprsenky je 75E-F som hrozne utla moja zvycajna vaha je 55kg sice.problem je ze aj ked som stihla stale na ludi posobim macato koli mojmu hrudniku.uz od 15tky som premyslala ist na plastiku, bola som ale velmi mlada a doktori mi to nepovolili trpila som velkili komplexmi nechcela som jedavat aby som nahodou nepribrala a nezvecsili sa mi.teraz som ale pevne rozhodnuta ze si chcem dat moje poprsie zmensit.velmi ma ich velkost obmedzuje citim sa ako v cudziej kozi, nemozem vykonavat sporty ktore mam rada, rychlo sa potim, mavam ukrutne migreny.chcela by som sa spytat kolko casu zaberie si takuto operaciu vybavit.momentalne pracujem v londyne a chcela by som si co najviac vybavit prostrednictvom internetu.domov by som chcela pris na mesiac.priala by som si vediet ako mam postupovat na slovensko by som chcela prist v obdobi vianoc.je to mozne dovtedy vybavit?kolko taka operacia priblizne stoji? za odpoved vopred dakujem.

03.09.2009 16:36

Odosielanie

Odpoveď naplastika zmensenia prsnikov / 3.9.2009 16:36

staci sa objednat na konzultaciu a dohodnut si termin operacie, kontaktujte nas prosim na chirmed@chirmed.sk, poskytneme vam podrobnejsie informacie. operacia stoji okolo 1,000 EUR.

04.09.2009 10:44

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den,

Ohladom redukcie sa mozete objednat na t.c. 0905 480 848, 02 68 230 911 alebo mailom na interklinik@interklinik.sk. V priebehu mesiaca by bolo mozne konzultaciu aj zakrok zrealizovat. Prosime o zaslatie fotografii, na zaklade ktorych Vam vypocitame cenu. So srdecnym pozdravom,
Mudr.Norbert Racz

04.09.2009 15:02

Vážená slečna,z času na čas sa redukčná mammaplastika vykonáva aj u dievčatvo Vašom veku,ba dokonca aj pod hranicou dospelosti to z dovodov psychických a zdravotných.Tieto operácie sú veľmi uspešné a umožnia dotyčnej žene zmenu imidžu ku svojej spokojnosti.Výsledná veľkosť poprsia sa riadi celkovými proporciami postavy.Operácia prebieha v celkovej anesthézii,má 1 dňovú hospitalizáciu a 14 dňovú rekonvalescenciu.Operujeme 1.-10.dň po skončení menštruácie.Termín si volí klientkaŽiadame interené predoperačné vyšetrenie.Súčasná cena operácie je 2160 EURO.Osobná konzultácia je potrebná.

09.09.2009 12:13

Ahoj Dominika,
ja mam sice viac rokov,ale na taku operaciu clovek musi dozriet..aj v hlavicke a potom sa cely proces lepsie znasa.Pri vyske 172 cm som mala prsia 95DD a tie problemy boli podobne.10-rocny problem s chrbticou bol razom vyrieseny.10 dni pred operaciou som sla na vysetrenia krvi a EKG,nastupila som v dohodnuty den a na druhy som uz bola pod nozom.4-hodin.operacia prebehla v norme,po troch dnoch som bola doma.Min.4 tyzdne sa nosi specialna podprsenka,ktoru ti preda plasticky chirurg a uz len ti stupa sebavedomie a stuuuupa.Neskutocny pocit,co sa da vsetko robit,co si doteraz nemohla...super vec,odporucam vsetkym zenam.
Drzim palce

10.09.2009 13:18

Kvalitné  (4)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?