pred alebo po detoch

(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)

pred alebo po detoch

Dobrý deň, mám 22 rokov a tiež uvažujem o zmenšení prsníkov. V budúcnosti plánujem mať deti a chcela by som vedieť či je lepšie zmenšenie urobiť pred alebo po pôrodoch. Ak by som si dala pred, mám strach, že kojenie by mi prsia zdeformovalo a musela by som ísť na operáciu znova.

Ďakujem za odpoveď
Táňa

04.03.2010 21:03

Odosielanie

Odpoveď napred alebo po detoch / 4.3.2010 21:03

prajeme Vam dobry den, ano, je mozne vykonat operaciu prsnikov, i pred tehotenstvom a dojcenim, tu je vsak potrebne vas vidiet, posudit stav ci uz velkosti prsnikov, resp ich ptosu, taktiez, nie je zanedbatelna otazka boilesti chrbta, ktore su casto sprievodnym javom, event planovane tehotenstva, atd ... Ak mate zaujem, mozete nas kontaktovat bud mailom, alebo tel> 0903 478339.

s pozdravom Dr. D. Guba, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava

08.03.2010 12:56

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Odpoveď napred alebo po detoch / 4.3.2010 21:03

Dobry den. Vhodnejsie je to porodoch, vynimocne sa to vykonava aj pred porodom. Ale uz podla toho ako kladiete otazku, Vy si to dajte vykonat jednoznacne az po porodoch. S pozdravom dr. Cerven.

11.03.2010 12:39

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?