Dobrý deň! Mám taký dosť nepríjemný problém a velmi mi to prekáža. Teda ide o to, že pravý prsník mám o dosť väčší ako lavý a mám ich aj dosť velké aj na to, že som velmi chudá, rozdiel medzi prsníkmi je výrazne vidieť v podprsenke a hlavne v plavkách. Mám 17 rokov (o pár mesiacov 18)a vážim iba 43kg a miery mám 86-63-76 a výšku mám 157cm. Bola som s týmto problémom u gynekologa tam mi povedal doktor iba toľko, že sa to môže vyriešiť plastikou, spravili mi aj ultrazvukové vyšetrenie prsníkov a povedali mi toľko, že mám husto žlaznaté prsia. Ja by som chcela poprosiť o Váš názor a pomoc lebo ja som velmi bezradná a prekáža mi tento problém fyzicky aj psychicky. Prosím poradťe mi :( vopred velmi velmi pekne ďakujem. Prosím kontaktujte ma aj na e-mail. ĎAKUJEM
problem
(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 12
Dobrý deň
Riešenie Vášho problému bude možné posúdiť až po osobnej konzultácii, pretože rozdiely vo veľkostiach prsníkov možno riešiť niekoľkými spôsobmi, ale jedna vec je istá - je to možné len chirurgicky.Na konzultáciu sa môžete objednať tele telef. 0903 940 654
prajem pekný deň Dr.Pikula, Novamed, B.Bystrica
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den
Iste vieme zmiernit rozdiely medzi Vasimi prsiami, presnejsi postup Vam vieme povedat len pri osobnej konzultacii
Dr.Magdo
Dobrý deň,
bolo by najvhodnejšie,zákrok riešiť formou osobnej konsultácie.
V prípade záujmu Vás poprosím, aby ste nás kontaktovali.
Predmetom osobného pohovoru je zhodnotiť Váš zdravotný stav, termín operácie, cenovú reláciu...
Osobné konsultácie sú bezplatné a nezáväzné.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?