Zmenšenie prsníku pri asymetrii

(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)

Zmenšenie prsníku pri asymetrii

Dobrý deň, mám 18 rokov, a škaredé nerovnomerné poprsie , jedno mam veľkosti 80d a druhé 80c , je to neprakticé a škaredé, trápy ma to už odkedy mi prsia začali rásť, chcela by som si 80d zmenšiť na 80c dalo by sa to vôbec a koľko by ma to stálo ?? Ďakujem ...

20.10.2011 08:47

Odosielanie

RE: Zmenšenie prsníku pri asymetrii

Asymetria prsníkov u žien je pomerne častá. V závislosti či prsník je len zväčšený alebo i ovisnutý sa výkoná mammaredukcia resp. mastopexia,( modelačná operácia prsníka.) Zakrok je v celkovej anestézii a stojí v našom zariadení so všetkým 753.- Eur vrátane jednodňovej hospitalizácie. Dr. jurášek

20.10.2011 08:59

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň Dida
Samozrejme je možné zmenšiť jeden prsník,otázkou je,ako vyzerá ten menší,či nepotrebuje poopraviť tiež.To rozhodne klinické vyšetrenie pri konzultácii.Objednať sa možete telefonicky na recepcii kliniky, alebo mailom info@perfectclinic.cz.
Cena za redukciu jedného prsníka na našom pracovišti je cca 25.000.-,úprava obidvoch 38.000.-Kč.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
hirnakjaroslav@seznam.cz
+420 604 988 624

20.10.2011 09:36

Prajeme Vam dobry den, asymetria prsnikov nie je ziadna rarita, skor naopak, Ak sa jedna o vyznamny rozdiel, skutocne je vhodne prsniky velkostne upravit. Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel: 0903 478 339. S pozdravom, dr. D.Guba, Phd, Odd.plast chirurgie, ULK, Bratislava

20.10.2011 13:30

Dobrý deň prajem,
Neviem síce ako vyzerajú Vaše prsia ale: ste mladá žena a z textu mi pripadá, že Vám viac vadí asymetria ako veľkosť 80D. Popremýšľajte nad zväčšením menšieho prsníka. Či už implantátom alebo prenosom tuku. Sú to podstatne menšie zákroky, jednoduchšie, s menším jazvením a komplikáciami. A ak s výsledkom nebudete spokojná, stále môžete podstúpiť zmenšenie alebo modeláciu prsníkov.
S pozdravom a prianím pekného dňa

MUDr. Ján Švehlík

24.10.2011 11:12

Pekny den, zakrok sa vola redukcna mamaplastika , je mozne zmensenie jedneho prsnika , zakrok sa robi v celkovej anestezii , potrebna je 24 hod. hospitalizacia . cena je cca 2200 €. Je vhodne sa objednat na konzultaciu na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
Tesime sa na stretnutie u nas an klinike.
S pozdravom Esthetic

24.10.2011 14:43

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?