zmensenie prs

(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)

zmensenie prs

Dobrý deň, mám 15 rokov, 161cm 75 kg a velkost podprsenky 80E. Moje velke prsia mi velmi vadia nielen fyzicky ale hlavne psychicky. Na 16 narodeniny(18.7.) by som chcela zmensenie prs ešte som to doma nepovedala ale chystam sa. je vobec možné aby som podstúpila operáciu v takomto veku? A kolko to zhruba stojí? Ďakujem.

14.03.2010 13:22

Odosielanie

Odpoveď nazmensenie prs / 14.3.2010 13:22

dobry den,

v prvom rade je samozrejme potrebne aby ste sa stretli s odbornikom, ktory vas stav posudi a odporuci vam mozne riesenia, pravdepodobne v tomto mladom veku este nemate ortopedicke, alebo neurologicke problemy, pri nadmerne velkych prsnikoch sa vsak skor ci neskor mozu objavit. je potrebne zistit velkost prsnej zlazy a a mnozstvo tuku v prsnikoch a na zaklade toho stanovit postup. samozrejme kedze nemate 18 rokov, musia o zakroku vediet rodicia a poskytnut suhlas. v pripade ze mate zdravotnu indikaciu (napriklad ortopedicke alebo neurologicke tazkosti potvrdene lekarom), zakrok vacsinou uhradi poistovna (v zmluvnych zariadeniach). My bohuzial sme so spolupracou s poistovnami vyluceni, kazdopadne sme vam k dispozicii pre osobnu konzultaciu.
s pozdravom
dr. kacmar

15.03.2010 11:27

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?