zmensenie prsnikov

(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)

zmensenie prsnikov

Dobry den, mam 26 rokov, som mamickou dvoch maly deti, mensi ma 7 mes. este stale ho dojcim. chcela by som si dat zmensit prsia. Velkost podprsenky 75G pri mojej vyske 158cm a vahe 60kg. Strasne bolesti chrbta v oblasti lopatiek, je to taka paliva bolest. Aka doba musi uplynut od dojcenia aby som mohla podstupit zakrok? Dakujem

12.05.2010 08:01

Odosielanie

Odpoveď nazmensenie prsnikov / 12.5.2010 8:01

Dakujem za skoru odpoved, dcerka ma 3 roky dojcila som ju 15 mesiacov, po dojceni som si nevsimla zmenu, u nas je to asi geneticky dane, aj moja mamina a vlastne skoro vsetky zeny, z mamkinej strany su prsnate. Tak mi ostava este cakat, kym sa tie mliecne zĺazy trosku ustalia?

12.05.2010 08:28

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

prajeme vam dobry den, minimalna doba je cca 6 mesiacov, od ukonceneho dojcenia, potom sa mozete prist ukazat. s pozdravom, dr D Guba, Odd plastickej chirurgie, ULK

12.05.2010 08:48

dobrý deň.
Je ťažko povedať, ako skoro po ukončení dojčenia je možné operovať veľké prsníky.Sama píšete, že máte 2 deti. Neviem aké staré je to prvé, ale určite po jeho dojčení ste si všimli zmenu veľkosti prsníkov, takže je predpoklad, že aj po druhom dieťati bude trvať takú dlhú dobu.POdľa môjho názoru by bolo dobre operovať až po stabilizácii veľkosti prsníkov . Potom je tu ešte otázka starostlivosti o deti- ich dvíhanie, pranie, varenie, iná starostlivosť, pretože Vám bude zakázaná fyzická námaha aspoň na niekoľko týždňov, čiže vtedy prichádza do úvahy aj pomoc osôb vo vašej rodine.
Prajem pekný deň

12.05.2010 11:08

Vazena pani

Minimalna doba od ukoncenia kojenia by mala byt aspoň 6 mesiacov, avsak čím je tento interval dlhši, tym uspokojivejsi vysledok dokažeme dosiahnut, pretoze sa prsníkove tkanivo po kojení stabilizuje.

Prajem príjemny deň

Dr Peter Bakoš
0948 05 16 17
estetika.bakos@gmail.com
www.estetickachirurgia.eu

13.05.2010 09:16

Dobry den
najlepsie by bolo pockat do ukoncenia dojcenia, nechat pauzu cca 6 mesiacov a potom robit korekciu. Zalezi aj od toho, ci planujete este dalsie dieta. Pocas pripadneho dalsieho tehotenstva by mohlo dojst k dalsej neprijemnej deformacii.

19.05.2010 02:02

Dobrý den. 6 mesiacov po ukoncenom kojení mozte u nas podstupit mammaredukcnu operaciu. Po tejto operacii, ak by ste znovu otehotnela moze byt dalsie kojenie velmi obmedzene alebo az nemozne. S pozdravom Dr. jurášek

25.05.2010 09:39

RE: zmensenie prsnikov

dobry večer môžem sa spýtať ako je to so zmenšením pŕs keď mám 18 rokov? je s tým nejaký problém alebo sa to normálne robí a nezáleží na veku?? a možno približné ceny?Ďakujem

20.06.2010 20:41

Dobrý deň,

bolo by najvhodnejšie, zákrok riešiť formou osobnej konzultácie.
V prípade záujmu Vás poprosím, aby ste nás kontaktovali.
Predmetom osobného pohovoru je zhodnotiť Váš zdravotný stav, termín operácie, cenovú reláciu...
Osobné konzultácie sú bezplatné a nezáväzné.

s pozdravom,

Interklinik
0268230911
www.interklinik.sk
interklinik@interklinik.sk

21.06.2010 12:48

dobrý deň zmenšenie prsníkov nie je limitované vekom, ale všeobecne je nutné brať do úvahy vek, pretože ide viac-menej o estetickú operáciu/ aj keď sú prsia veľmi veľké/ a tú možno na vlastnú žiadosť robiť len po dovršení dospelosti. Ďalej je dobré sa poradiť s lekárom, pretože treba zvážiť všetky pre a proti.
Prajem pekný deň Dr.Pikula

21.06.2010 17:18

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?