dobry den,mam problem s velkym poprsim 90G ,chcela by som ist na operaciu ale ma problemy zo znizenou stitnou zlazou v ktorej ma zapal.bojim sa operacie,prebehla by bez problemov?mam 33rokov a boli ma velmi chrbtica aj kazdy den hlava a mam uz zo seba nervy ako vyzeram.prosim poradte.
Zmenšenie prsníkov pri chorobe štítnej žlazy
(Diskusia k téme Zmenšenie prsníkov)
Visitor
Odosielanie
Prajeme vam dobry den, Operacia prsnikov, resp ich zmensenie je samozrejme mozne, avsak stav a fukcia stitnej zlazy by mali byt stablizovane... Je potrebne mat pred operaciou kompletne predoperacne vysetrenie, a vo vasom pripade i endokrinologicky zaznam. Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat bud spatne mailom, alebo priamo, tel> 0903 478 339. S pozdravom, dr. D Guba,PhD, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava.
Visitor
Príspevkov: 2
a da sa tato operacia hradit poistovnou a od ktoreho lekara treba odporucanie.ja mam sice odporucanie ale uz dva roky stare aj od neurologa aj ortopeda.dakujem
Visitor
Príspevkov: 1
Dobry den, mam problém s ovysnutymi prsiamy po operaciji hypofizi a mam 39rokov čo by ste my poradili
Pekny den, je potrebna konzultacia , osobna navsteva na nasej klinike a podla nalezu dohodneme rozsah a typ operacie.
S pozdravom Esthetic 0905 244 577
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?