Na buduci rok pojdem, (po styridsiatich rokoch) navstevit Slovensko, kde si pravdepodobne necham implantaty na cele usta. Bol by niekto taky laskavy ako navrhnut s kolkym casom by som mal pocitat, vcitane vysetrenia, chirurgickeho zakrou(akebo zakrokou) a zotavenia pred tym ako by som mal cestovat naspat (do Kanady.) Tiez, predpocitam, ze by som sa mal za urcity cas vratit "na prehliadku" a mozne vyzadovane adjustments.
S radostou by som prisiel na druhy rok.
Mimochodom mam uplne zdrave gums and bones (na 60 rocneho), ibaze mam zuby plne olova a uz sa mi zacinaju aj lamat. (kurnik sopa, preco maju tie olivy tie schovane kosticky LOL). Kto by mal odvahu odhodnut kolko by ma ten cely process p r i b l i z n e stal? Budem asi byvat v Bratislave, ale nebol by som oposicny byvat hocikde v nasom malukckom Slovnesku. maxsegnen@sympatico.ca
Čas a cena implantácie
(Diskusia k téme Zubné implantáty)
Max
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
11.12.2011 22:06
Odosielanie
V pripade zaujmu o osetrenie v Nitre ma kludne kontaktujte.
S pozdavom,
MDDr. Martin Srank
06.01.2012 21:53
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?