Ja by som sa chcela opýtat .. vzhladom na to že mam kazy na skoro vsetkých zuboch a mam ich velmi krivé , rozmýšlala som už aj nad strojcekom ale velmi ma to nelaka kedže ich mam take znicene aj ked is ich pravidelne cistím .... no vlastne otazka znie : Je možne nieco s tým robit nahradit ich nejako alebo co ?
Zubné implantáty na všetky pokazené zuby
(Diskusia k téme Zubné implantáty)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 4
Dobrý deň,
vo Vašom prípade by bolo najvhodnejšie, ak by ste prišli do ambulancie na bezplatnú stomatologickú prehliadku. Vysvetlím Vám váš stav, najvhodnejší postup liečenia a cenu výkonov.
S pozdravom objednat telefonicky 02/52927729
MUDr. Mamoun Al-Zafari
Visitor
Príspevkov: 2
dobry vecer ja nosim celkovu zubnu nahradu cize normalne snimatelnu ide o hornu nahradu a chcem sa opytat ci je moznost ju nahradit zubnymi implantatmi a naslednym mostikom a kolko tych implantatov je potrebne nasadit dakujem julia
Dobrý deň,
doporučujem vám rozhodnutie na základe vyšetrenia a zhodnotenia rentgenovéj snímky. Ako uvádzate, zuby nemajú ideálne postavenie a máte rozsiahle plomby. Často doporučujeme najpv ortodontickú terapiu a následne estetickú korekciu. Ale bez vyšetrenia vám nemožme navrhnúť žiadny postup.
Pokiaľ by ste mali záujem o konzultáciu, prosím kontaktujte našu ambulanciu cez recepciu tel.00420 2222 11 206-8.
S pozdravom,
Dr.Andrea Král
stomatolog
Visitor
Príspevkov: 1
dobry den zelam...mam v hroznom stave zuby a chcela by som si ich dat opravit no mam panicky strach so s vojej zubarky....uz som u nej strasne dlho nebola vlasne nielen s nej ale celkovo sa hrozne bojim ...
| Basic member |
Príspevkov: 11
Treba si nájsť lekára, ktorému budete dôverovať. Dnes sa bežne ošetruje v anestéze, takže pacienta nič nebolí.
Visitor
Príspevkov: 1
dobry den ja by som sa chcela opytat cenove rozpetia ak si chcem dat upravit cely chrup. Momentalne som v procese vyrovnavania zubov. Moje zuby su vo velmi v zlom stave, mam vela amalganovych vyplni a taktiez zopar extrakcii zubnych nervov. Jeden zo zubov ma zurovu fabru a druhy sivu. Pemyslam nad bielenim zubov po ukonceni vyrovnavania zubov, zmenu vsetkych vyplni alezuby kde su vyplne vo vacsom mnozstve ako samotne zuby. Momentalne hladam na internete tu najvhodnejsiu alternativu, korunky, fazety. Implantatov sa bojim kedze mam len 27 rokov. A samozrejme cenova variacia ma zaujima tiez ako zivotnost daneho zakroku.
Mohol by mi niekto odpovedat a poskytnut radu na moj stav.
velmi pekne dakujem
Veronika
Dobry den,
asi bude najlepsie, ak napisete v ktorej oblasti Slovenska mate zaujem o osetrenie. V pripade, ze ste z Niry a okolia, rad Vam ponuknem najvhodnejsiu moznost a osobne zodpoviem Vase otazky pri konzultacii. Z Vasho popisu ide o komplexne riesenie, ktore tazko navrhnut na dialku.
S pozdravom MDDr. Martin Srank.
0944 557 266
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?