Augmentácia vlastným tukom-cena

(Diskusia k téme Zväčšovanie pŕs vlastným tukom)

Augmentácia vlastným tukom-cena

Dobry den,chcela by som sa opytat,co stoji plasticky zakrok zvatsenia prs vlastnym tukom,som bezradna uz v hladani,pretoze tu na strankach niektorych je cena 2500 az 3300 eu,a na dalsich je to kolo 8000 az 10000,prosim vas pomozte mi,

30.11.2010 09:44

Odosielanie

RE: Augmentácia vlastným tukom-cena

tiez by ma uzaujimali tieto cenove rozdiely. Je to tym ze v CZ a na SK je to novinka? alebo to su zle informacie od ostatnych klinik a doktorov?

25.04.2011 16:17

Kvalitné  (102)    Nekvalitné  (0)

tiež by ma zaujímalo prečo je v Poľsku o toľko cena nižšia a či s tým má niekto skúsenosť

16.06.2011 14:37

Kvalitné  (61)    Nekvalitné  (0)

Včera som dostala odpoved od Pana DR.Simkanina z kliniky MedicomVIP v Bratislave a stoji to 6OOO eur. Zaroven by som sa vsak chcela opytat,ci uz ma niekto nejake skusenosti s tymto sposobom zvacsovania prs a aj s touto konkretnou klinikou.Za odpoved dakujem

20.03.2012 13:42

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Osobne s touto klinikou nemam skusenost,ja som si dala zvätsit prsia vlastnym tukom v Szegede v Madarsku,vysoka ,uroven,kliniky,a cena urcite rozhodla,vyslo ma to na 2000 eu,co oproti vsetkym inym slovenskym a ceskym klinikam,sa neda porovnat.Bola som nadmieru spokojna

23.03.2012 19:47

adenka-a ako dlho sa caka na konzultacia a potom na samotny zakrok,staci zvacsenie aj len o 2 cisla,nechcela by som ziaden exstrem,ale zasa aby to bolo aj trochu viditelne.

27.03.2012 15:15

čakala som 3 tyzdne,na klinike som bola 2 dni koli vysetreniam,na 3 den mi to spravili,zvätsenie zavisi aj kolko tuku ti vedia dat do prsnika,kolko povoli kozne tkanivo ,takze extrem necakaj,tak 1 až 2 čisla max

02.04.2012 20:00

Ahoj adenka, vieš mi napísať nejaký kontakt alebo aspoň názov tej kliniky v Szegede. Síce neviem po maďarsky, ale tá cena je naozaj zaujímavá.

12.04.2012 14:30

Mam, +3662431899,myslim ze aj anglicky hovoria,ale nie som si ista,inac su na urovni klinika,odporucam z vlastnej skusenosti,daj vediet co a ako

14.04.2012 21:27

Ďakujem za číslo, anglina je u mňa slabá, aby som si dohodla zákrok. Nepoznáš náhodou web stránku. Ak by toto čítala nejaká holka, čo vie po maďarsky a išla by tiež na zákrok, tak sa ozvi cestu platím ja. Adenka môžem sa ešte spýtať ak to nie je tajomstvo. Ako si na tom bola s váhou pred a po zákroku. Čítala som, že treba mať nejakú "tukovú zásobu". Ja mám teraz 65kg pri výške 169 cm, ale chcela by som sa vrátiť na pôvodných 56kg. Len neviem či začať chudnúť pred alebo po zákroku, aby som potom neschudla aj z nového tuku na prsiach haha.

15.04.2012 12:30

Ja som koli zakroku tiez pribrala,z 55 na 64,a vysku mam ako ty,aby bolo z coho odsat,chudnut velmi po sa nesnaz pretoze ti to pojde dole aj s prsnikou. www.plasztikai sebeszet.szeget.a tukni na mel nagyobitas sajat sziral.

19.04.2012 16:34

adenka a ako to prebiehalo ,nebolelo ta nic extra pri tom dakujem

22.04.2012 18:27

Robi sa to v celkovej narkoze,po......... to boli mas krasne hematomi,a mas problem sa hybat,mne odsali tuk z brucha tak bol problem aj pri spani,ale vydrzala som

23.04.2012 08:25

Adenka,prvykrat pocujem ze sa to robi v celkovej narkoze...to je nejaka zastarala metoda....zvacsovanie vlastnym tukom je lokalna operacia.Mam to dvakrat za sebou u kvalitneho nemeckeho chirurga,ktory je priebojnikom tejto metody zvacsovania prs.Hned po operacii som mohla odist z nemocnice.....ziadna narkoza....

23.04.2012 09:02

no mne to robili v celkovej,spala som jak babo,ked som sa prebudila,sla som tiez domov

25.04.2012 18:57

Ahojte, v Avelane v Nitre to robia za cca 2500 €. Nemá s nimi niektorá skúsenosti?

26.04.2012 08:46

Ja som si to dala urobit v Nemecku v Hamburgu,dvakrat,pretoze prvykrat sa mi ten tuk v prsiach velmi neujal.....velke zvacsenie to ale nieje,rozmyslam este nad jednym pokusom....:-)

04.04.2012 22:00

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?