Ake implantaty?

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Ake implantaty?

mam 174cm a 50kg, momentalne mam v hrudniku 82cm ... da sa po prvej operacii zvacsit hrudnik na 90cm bez toho aby sa mi urobilo na prsiach strie, kedze mam velmi pevnu kozu a ak ano, aka je to cca velkost? Este by som sa chcela opytat, ci aj u nas na Slovensku sa pouzivaju implnataty, ktore sa po vlozeni doplnaju fiziologickym roztokom - teda nie je potrebna taka velka jazva a ci su tieto implantaty drahsie ako tie plnene silikonom ... vopred dakujem za odpoved

24.03.2010 17:28

Odosielanie

Odpoveď naAke implantaty? / 24.3.2010 17:28

Dobrý deň,

na základe Vášho príspevku by som Vám rád ponúkol termín na osobnú konzultáciu, počas ktorej máte možnosť daný zákrok konzultovať osobne.
Predmetom pohovoru je zhodnotiť Váš zdravotný stav, určiť dobu rekonvalescencie, termín operácie,cenovú relácie zákroku a pod.

V prípade záujmu o konzultáciu Vás poprosím, aby ste si telefonicky rezervovali termín na telefonnom čísle
00421 905 480848/ 02 68230911

s pozdravom,

MUDr. Hedera

25.03.2010 15:52

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?