ako to je ?

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

ako to je ?

Dobry den, chcela by som s aopytat ako je to z nahradnymi implantatmi. Na mnohych forach som citala, ze lekar napriklad nezvolil dohodnutu velkost aku zvolili s pacientkou ale dal jej vacsiu alebo popripade mensiu velkost. To teda znamena, ze mate nieco aj v zalohe keby nahodou ? Mne doktor zvolil male implantaty, chcela by som vacsie. Dalo by sa to aj priamo poca soperacie aby usudil ci by nemohli byt aj vacsie ? dakujem velmi mo pomozete.

03.11.2009 20:06

Odosielanie

Odpoveď naako to je ? / 3.11.2009 20:06

Vazena lucyndell,

ak nieje pred operaciou uplne jasne ake implantaty sa budu dat pouzit, mam k dispozicii aj implantaty o cislo vacsie, dohodnute a o cislo mensie. Pocas operacie mozem pouzit skusobny implantat, ktory vlozim, zhodnotim vyzor prsnikov, vzapati vyberiem a vlozim trvaly implantat. Jeho velkost zavisi na tom, ako vyzerali prsniky so skusobnym implantatom. Takze odpoved na Vasu otazku je ano, mozem to vyskusat s docasnym implantatom, ktory ihned vyberiem. Je dolezite, aby ste svojmu operaterovi vysvetlili predstavu o buducich prsiach a on sa Vam bude snazit vyhoviet. Vase predstavy samozrejme musia byt v ramci reality.

Pekny vecer

MUDr. Martin Dziuban

03.11.2009 20:59

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Odpoveď naako to je ? / 3.11.2009 20:06

Vplyv na vyber velkosti implantatu maju rozmery hrudnika,tvar,velkost a kvalita tkaniv prsnika a zelanie pacientky.Cielom kazdeho operatera je najst medzi tymito velicinami kompromis.Vela mladych dievcat je posadnutych velkostou implantatu a nechapu,ze ulohou operatera je urobit nielen velke,ale hlavne esteticky co najdokonalejsie prsia.Inak plne suhlasim s kolegom MUDr.Dziubanom

04.11.2009 20:52

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?