dobry den, som mesiac po operacii, uz sa pomaly chystam na nosenie normalnych podprseniek, zrejme aj pushupiek, mam gulaty implantat, 350ml, pod svalom, prsia su od seba asi 3-4cm , chcela by som sa spytat ci sa budu dat blizsie k sebe pomocou podprsenky alebo ten sval ich absolutne limituje? som z toho trosku smutna, lebo pred tym som mala prsia dost od seba a tesila som sa ze budem mat konecne dekolt, dakujem za odpoved
ako velmi sval limituje pohyb implantatu ?
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 4
Ja mam ten istý problém ako ty, už som to tu písala.Mám 325ml implantáty anatomy pod svalom a medzi prsiami mám medzeru a nedá mi prsia dokopy ani podprsenka.Presne ako píšeš som mala prsia aj pred opkou od seba. Zrejme to vplýva aj na výsledný efekt operácie.Prijala by som aj väčšie implantáty a prsia viac k sebe, ale som aj tak rada, že vôbec nejaké prsia teraz mám, lebo pred operáciou som nemala ani jednotky.Hlboké výstrihy ale jednoducho niesú pre mňa ani po opke.
Visitor
Príspevkov: 7
ahojte baby...aj ty monika...môžte mi prosím vás poradiť, či po aumentácii je normálne, že máte jeden prsník menší ako druhý , jeden citvilý a druhý nie? dik
Visitor
Príspevkov: 15
aj ja mam jeden taky gulatejsi trosku ale myslim si ze to kvoli tomu ze som mala aj pred tym trosku vacsiu zlazu na jednej strane len pred tym to nebolo tak vidno ked som nemala ziadne prsia.. a tiez si jeden prsnik necitim skoro vobec z dola a druhy si titim viac, a dokonca jedna bradavka mi stale stoji a druha nie tak je to take vtipne ked mi to presvita cez tricko lebo ta podprsenka je dost tenka :D ale hej je to vraj normalne, vacsinou sa to zvykne po case vratit, max rok, no niekomu to tak ostane .. :-S ale to vo velmi malo pripadoch..
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?