Ako "žiť" po augmentácií?

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Ako "žiť" po augmentácií?

Dobrý deň. Rada by som vedieť ako je to so spaním po augmentácií. Som po zákroku dva týždne. Zatiaľ spím len na chrbte, ale kedy si budem môcť aspoň na chvíľu poležať aj na boku? Nerada by som niečo pokazila, tak váham. A ako je to s nosením podprsenky s kostnicami (samozrejme po tých 6tich týždňoch)? Smú sa nosiť, nedeformujú silikón?A aké krémy, či nejaké silikónove náspaste sú vhodné na dobré? Ďakujem.

26.10.2009 09:31

Odosielanie

Odpoveď naAko "žiť" po augmentácií? / 26.10.2009 9:31

Vazena Viktoria,

ja dovolujem lezat na boku svojim pacientkam az po dvoch mesiacoch a podprsenku s kosticami az po siestich mesiacoch.

Prajem pekny den

MUDr. Martin Dziuban

27.10.2009 10:49

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den. Moje pacientky mozu nosit elasticku podprsenku s okosticou po 3 tyzdnoch od dna operacie, ale v original kompresivnej podprsenke spavaju do 1,5 mesiaca od operacie, vtedy mozu zacat nosit pozvolna pripadne pusapky a po 1,5 mesiaci mozu spavat aj na bruchu. Pripustam, ze sme Vam velmi nepomohli. Tymto chcem povedat, ze toto neznamená, ze moj nazor je lepsi a Dr.Dziubanov horsi.Kazdy lekar vzhladom na svoje skusenosti dava dalsie pokyny svojim pacientkam. Takze chcem povedat to, ze s takymito otazkami, je nutne sa riadit pokynmi Vasho operatera, aby Vam nic potom nevycital. S pozdravom Dr. Cerven.

27.10.2009 13:07

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

Je to možné?
Je možné aby som si po mesiaci od vybratia stehov našla na jednom prsníku jeden a na druhom dva modré malé časti z nite na šitie stehov. Viem isto,že je to farba nite.Presvitá to cez rez . A na dotyk je to cítiť. Nehnisá mi to, no čo s tím?Nebude mi to po čase nejako škodiť. I ked je to umelé, no predca. Dať si to odstrániť?

07.12.2009 13:38

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?