Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať aký typ kože je vhodnejší pre augumentáciu prsníkov. Mám 30 rokov a chcela by som začať s prípravami na augmentáciu asi tak o pol roka.
Aj keď by sa nedalo povedať, že som priveľmi športovo aktívna, snažím sa, ale udržiavať telo vo forme a hlavne kožu v stave aby nebola ovysnutá. To platí samozrejme aj o hornej časti tela, a teda aj o prsiach. Celkom s úspechom sa mi to aj darí, a teda môžem povedať, že mám kožu aj celkovo telo naozaj pevné.
Chcela by som sa informovať či po odsúhlasení väčšieho implantátu je táto okolnosť viac na škodu alebo práve naopak výhodou.
Ďalej by som sa chcela opýtať, či je mierne vypracovanie prsného svalstva vhodné pre implantát vložený pod sval alebo sa skôr doporučuje v takomto prípade pod prsnú žľazu.
Čo sa týka cvičenia po operácii, nemám problém necvičiť aj pol roka či rok, v prípade, že by to bolo nutné.
Ďakujem pekne za odpoveď a prajem príjemný deň
S pozdravom Eva
Augmentácia prsníkov a cvičenie
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 2
ja som mala pred operaciou relativne vypracovane prsne svalstvo a mam implantat pod sval, lebo som mala relativne napnutu kozu cize sa neoplatilo davat pod zlazu nakolko nebolo co vyplnovat, ale k tomu svalu, hrozne to bolelo, lekar povedal ze to necakal ze ma to bude tak boliet a ze je to zrejme kvoli tomu ze mam pevnejsie svaly... ale ak si das akykolvek implantat a budes pouzivat aspon pol roka a viac nejaky kvalitny mastny krem tak sa ti ani strie neurobia..
Visitor
Príspevkov: 4
Bude teda asi lepšie zopár týždňov pred operáciou nechať cvičenie prsného svalstva tak, respektíve ho veľmi nepreťažovať.
Vďaka za odpoveď
Ak uz mate implantaty pod svalom, výmen, ked aj za vacsie je ovela menej bolestiva ako 1.operácia.Strie sa nerobia.Pred operaciou to s pretazovanim prsných svalov netreba prehanat. kondicne cvicenie je vsak v norme. s pozdravom dr. Cerven.
Dobrý den,
doporučuji Vám navštívit plastického chirurga, aby osobně zhodnotil stav, indikoval výkon a zodpověděl veškeré Vaše dotazy. Je možné navštívit více lékařů, více pracovišť a poté se rozhodnout, kde bude chtít operaci podstoupit. Na naší klinice pracují velmi zkušení plastičtí chirurgové, špičky ve svém oboru v naší republice. Nezávazná vstupní konzultace stojí 500,-Kč, v případě realizovaného výkonu bude tato částka z jeho ceny odečtena. Mohu Vám nabídnout konzultaci již 7.10. v 9.30 u MUDr. Krejči. Pro objednání jsem Vám kdykoliv k dispozici.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Visitor
Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď aj za ponuku konzultácie. Vzhľadom na to, že momentálne žijem v zahraničí, neplánujem prvú konzultáciu najskôr ako vo februári 2011, kedy sa vraciam naspäť na Slovensko.
Samozrejme zvažujem konzultácie na viacerých klinikách, a v prípade, že medzi nimi bude aj tá Vaša, určite Vás budem kontaktovať.
S pozdravom Eva
Dobry den, podla toho co pisete vhodna by ste mali byt, implantat urcite pod sval. Fajn, ze sa informujete vopred, aj z takych dovodov, ze ja napr davam. t.c. terminy na marec. Cvicit mozete postupne zacat po 1,5 mesiaci.
KLUDNE SI VYBAVTE VIAC KONZULTACII.aK NAHODOU PRIDETE AJ K NAM. OBJEDNAJTE SA PROSIM NA C.T. 0948 099 133 PRI SESTRICKE zUZANE./ B.Bystrica/Ak si zarezervujete aj termin operacie, zrusit sa da vzdy. S pozdravom Dr. Cerven.
Visitor
Dobrý deň pán Doktor,
veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
A čo sa týka tej konzultácie, popravde Vás som si vybrala ako prvého. :) Určite sa časom ozvem, a ďakujem za kontakt.
Prajem príjemný deň
S pozdravom Eva
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?