coraz viac ma zaujimaju tieto nove metody...

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

coraz viac ma zaujimaju tieto nove metody...

Dobry den, coraz viac ma zaujimaju nove metody tumescencna liposukcia a zvacsovanie poprsia vlastnymi kmenovymi a tukovymi bunkami. Znie to tak vedecky! Avsak ak je to take perfektne a telu v podstate neskodne - napadlo mi, ci to funguje aj naopak - liposukcia prs a pridavanie vlastnych kmenovych buniek a pripadne tukovych buniek inych - blizkych ludi (napr. rodinnych prislusnikov) velmi chudym ludom s anorexiou a podobne... Dakujem

14.12.2009 14:20

Odosielanie

Odpoveď nacoraz viac ma zaujimaju tieto nove metody... / 14.12.2009 14:20

Dobry den,
skusme postupne:
tumescencna liposukcia je overena a siroko vyuzivana metoda, ktora ma svoje specifika a velmi dobre vysledky.
zvacsovanie poprsia kmenovymi/tukovymi bunkami je relativne nova metoda, ktorej vysledky z dlhodobeho hladiska este nie je mozne posudit nakolko sa nevykonava dostatocne dlho. jedno je iste. pri tejto metode je velmi tazke zarucit rovnomernost tvaru a velkosti preto sa pouziva skor na mensie upravy - nie vyrazne zvacsenie prsnikov...
co sa tyka transplantacie tuku medzi pribuznymi, to je uz oblast skor fantazie ako praxe, jednalo by sa totiz o velmi zlozity proces spojeny s potrebou dozivotneho uzivania liekov na potlacenie imunity - tak ako pri inych transplantaciach, preto sa v oblasti estetiky s takym niecim zatial nepocita.
chirmed
www.chirmed.sk

15.12.2009 10:37

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?